hiçbir özelliği sivrilmeyen mevkisiz bir topçuydu bence
Jo ve Leo Franko dışında o dönemde gelen yabancılardan olumsuz hatırlanan kimse yok garip şekilde,1 tane başarı yok derbi galibiyeti yok ama Pino dense burda herkes ne adamdı be falan der.Covanni dos Santos dense vay be çekilir.

Jo ve Leo Franko dışında o dönemde gelen yabancılardan olumsuz hatırlanan kimse yok garip şekilde,1 tane başarı yok derbi galibiyeti yok ama Pino dense burda herkes ne adamdı be falan der.Covanni dos Santos dense vay be çekilir.
Pinodan iğreniyordum yav herif her maçta 30 şut falan çekiyordu

Lincoln saçlarını kestirseydi tekrar form tutacaktı
kısa saçlı ve beyaz kramponlu lincoln

1756888631395.webp

@Emir Sato ile az dillemezdik kendisini

Yav sende bir hakan karalama şeyi gibi başlamışsın, yagiz sabuncu falan mısın sen ? O yapıyor bu yaptiklarini.50 tane şey söyleniyor kirkayaka takılıyorsun sadece, yok her takımda sorun çıkarıyormus leverkusende,milanda ne sorun çıkardı? Interde sadece lautro sorunu yasadi o da yine bize gelmek için oldu.Milandaki sorunu bedava ayrılmak mı mesela yani anlamıyorum
Git bak yahu adamın tüm transferleri sorunlu. TS imzalayıp para aldı gitmedi diye men cezası almıştı. Milli takımda bir sürü olayı var, İnter'de detaylarını tam bilmediğimiz karıştığı olay var ilk ismi çıktığında anlatılmıştı. Hakan'ı istiyorsanız isteyin ama Hakan'ın getirebileceği sorunlarında farkında olun.

Gio Fener maçında altı pastan o golü atsa ki stattaydım önümde oldu, devamında Selçuk'un golü muhtemelen olmazdı. O maçı kazansak devamında da sıçmaz o sezonu şampiyon bitirebilirdik.

Aptalca bir kırılma maçıydı.

Defansa bir takviye lazımdı. Sağ bek ya da sol stoper. Singo 2 mevki de oynar diyor Okan hoca da. Sonuçta maçta 1 mevkide oynayacak. Abdülkerim umarım hepimizi yanıltır iyi oynar.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt