- 3 Haziran 2015
- 54.449
- 62.689
- 3.963
Hislerim güclüdür Canim KardesimCevabi nasil gordun o zaman?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hislerim güclüdür Canim KardesimCevabi nasil gordun o zaman?
210 m euro maaş ödediklerini sanmıyorum, gelirleri 300 civarında olacak bu sene.Dogru ama bunlarin bizim kadar geliri yok ki mesela.
Simdi son tabloya gore bir hesap yapmadim kendim ama meraktan belki yaparim yarin obursu gun, acayip para verdiler sirf bonservis olarak degil, maas tablolari korkunc bence. O konuda bizi gecmis olabilirler.
Deloitte money league'de kalici bir sekilde top 20'ye yerlesmemiz gerek.210 m euro maaş ödediklerini sanmıyorum, gelirleri 300 civarında olacak bu sene.
Bizim de 350 civarında olacak ama duruma göre değişebilir.
En basiti kur atağı olursa gelirin düşüyor, döviz giderin fazla olunca negatife düşebiliyorsun yani tek başına bir şey söyleyemeyiz şu an.
en son ne zaman frikik ten atmistik
hatirlayan var mi
Mesela Bursa'nın kadroya baktığında,wonderkid denebilecek Sercan ve Batalla dışında göze batan 1 tane futbolcusu yok,ama adamlardaki saha içi yardımlaşma çok üst düzeydeydi o çaptaki bir takıma göre.Fener'in GS'nin hatta Trabzon'un arasından sıyrılıp o takımın şampiyon olması büyük olay.O sezondan sonra Ozan İpek,Turgay Bahadır,Ergic hatta Sercan bile tutunamadı hiçbir yerde.Bir hava yakalayıp,herkes sahada 2 kişilik oynamaya başlayınca gerçekten çoğu şey değişiyor.Gio Fener maçında altı pastan o golü atsa ki stattaydım önümde oldu, devamında Selçuk'un golü muhtemelen olmazdı. O maçı kazansak devamında da sıçmaz o sezonu şampiyon bitirebilirdik.
Aptalca bir kırılma maçıydı.
Düzensiz döviz hareketleri olan bizim gibi ülkelerde bu mümkün değil. Şu anki durumun en büyük sebebi euro artışının enflasyon artışına yetişmemesinden kaynaklı Avrupa ile fiyat denkliği.Deloitte money league'de kalici bir sekilde top 20'ye yerlesmemiz gerek.
Ekli dosyayı görüntüle 301958
en son ne zaman frikik ten atmistik
hatirlayan var mi
En sıkıcı şey de şu para etmeyen yayın gelirleri. Ona bir çözüm bulmaları gerek bu şekilde zor çünkü ilerisi için.Düzensiz döviz hareketleri olan bizim gibi ülkelerde bu mümkün değil. Şu anki durumun en büyük sebebi euro artışının enflasyon artışına yetişmemesinden kaynaklı Avrupa ile fiyat denkliği.
Lig yayın geliri dışında herşeyde kafa kafaya yarışabiliyorsun böylece diğer takımlarla.
Diğeri de bedelli ve inşaat gelirleri, bunlar zaten düzenli gelir değiller.
%100Mesela Bursa'nın kadroya baktığında,wonderkid denebilecek Sercan ve Batalla dışında göze batan 1 tane futbolcusu yok,ama adamlardaki saha içi yardımlaşma çok üst düzeydeydi o çaptaki bir takıma göre.Fener'in GS'nin hatta Trabzon'un arasından sıyrılıp o takımın şampiyon olması büyük olay.O sezondan sonra Ozan İpek,Turgay Bahadır,Ergic hatta Sercan bile tutunamadı hiçbir yerde.Bir hava yakalayıp,herkes sahada 2 kişilik oynamaya başlayınca gerçekten çoğu şey değişiyor.
Bizim 2008 şampiyonluğuna benziyor mesela bu açıdan.
Bulamazsın çünkü insanlar korsan izlemeyi tercih ediyor, dünyanın çoğu yerinde yayın gelirleri artacağına düşüyor.En sıkıcı şey de şu para etmeyen yayın gelirleri. Ona bir çözüm bulmaları gerek bu şekilde zor çünkü ilerisi için.
Sürekli zam yapıp millete sokmaya çalışırlarsa biptv işleri daha da artarBulamazsın çünkü insanlar korsan izlemeyi tercih ediyor, dünyanın çoğu yerinde yayın gelirleri artacağına düşüyor.
Adam 100 kazanırken niye 500 ödesin lige.
kaşmerin yüzüne bakmamışlar güzel
Bari Cuesta kalsaydı