Umut fakirin ekmeği sanırım. İlkay ile bitirdik transferi. Bu saatten sonra oyuncu gelirse ben çok şaşırırım...

Sol stopere Union Berlin'den Diogo Leite'yi gündeme alabiliriz. Köhn'den dolayı iyi bir iletişimimiz var.

Mashallah

G0Gbm8cWQAAtrkK.webp

bedava Alexis pereze hayır denmez

Nedir bu katiline aşık olma hastalığı? Barış Alper geri adım mı attı ? En ufak bir pozitif enerji mi verdi? Galatasaray 120 yıllık camia, bir barış gider bini gelir. Geçelim öyle basit işleri. Galatasaray şampiyonlar ligi maçları da barış bağımlı değil. Varsın yoluna gitsin. Okan buruk da bu konuda daha fazla abartmasın.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nedir bu katiline aşık olma hastalığı? Barış Alper geri adım mı attı ? En ufak bir pozitif enerji mi verdi? Galatasaray 120 yıllık camia, bir barış gider bini gelir. Geçelim öyle basit işleri. Galatasaray şampiyonlar ligi maçları da barış bağımlı değil. Varsın yoluna gitsin. Okan buruk da bu konuda daha fazla abartmasın.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sizin bu nefretinize ne demeli ? Aynı olayı Osimhen yapsa aynı sözleri söyleyebilecek misin? Açık yüreklilikle söyle. Adam belki de Osimhenden sonra atak kısmında oyuna en çok etki edebilecek kişi. Ama yok Barış hata yapamaz insan değil o. Yabancı olsa yirmi hatası görmezden gelinir Barış olunca ilk hatasinda silin. Bı zaman verin bı önümüzü görelim süreç içerisinde zaten aynı davranışı göstermeye devam edecekse başına geleceklere katlanacak. Ama hatasını anlar pişman olursa bizde bakarız o zaman

Geri
Üst Alt