Tayfun İnce
Parçalı Üye
- 18 Eylül 2018
- 4.896
- 4.570
- 698
Hakan konusunda o kadar atip tutulduki, forum ahalisi fena yamulcak gibi hissediyorum. Adam dunya kupasina hazirlaniyo. Ortada belkide hicbir yakinlasma vs yok sikecilerle.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle birşey olamaz, inanmıyoruzSilas Andersen 7,25 + 2,75 Milyona -> Sporting. Serbest kalma maddesi 80 milyon
Geçen sene de oldu aynı şey. Transferi olmayınca gitti İtalya'da abuk subuk açıklamalar yaptı. Oyunculuğuna bir şey diyemem de karakterde sıkıntı var net.Hakan konusunda o kadar atip tutulduki, forum ahalisi fena yamulcak gibi hissediyorum. Adam dunya kupasina hazirlaniyo. Ortada belkide hicbir yakinlasma vs yok sikecilerle.
ben satıyorum daha yemedimMagnum double çikolata aldım çok güzel
ben satıyorum daha yemedim
gel dükkanda varBana ver
gel dükkanda var![]()
Vay be oglen oncesi cay kahvesiyle "bir seyler atak , etkilesim kasak" diyen bile yok ha
Seni elime almamı ister misin görelim geçmiş mi geçmemiş miGeçmiş olsun ağabey
adminlere ofansif mizah yapabilen tek üye severek takipteyiz@Batıkan Kanarya müthiş bir üye bence çok seviyorum kendisini yumoş bir köşe yastığı gibi
adminlere ofansif mizah yapabilen tek üye severek takipteyiz
ona yalnızca aybars ay yapabiliyor@Recep Buruk ‘a yapılamıyor bir gün sen admin değilsin süper moderatörsün dedim diye özelden beni tehdit etti
Admirim mümkünse dübüründen dübelleyelim. Saygılar sevgilerSeni elime almamı ister misin görelim geçmiş mi geçmemiş mi