Transfer Nöbeti #3

Transferler için henüz erken mi?

• Kullanılan toplam oy
    157
  • Anket kapatılmış .
CL grupta rezil olursak burası karışır tuz kuru iken konuşmak kolay

8'de 0 çekelim mi dedim ula ne dedik 3 sükseli güzel galibiyet alalım zaten üstüne 1 beraberlik aldık mı 10 puan falan kalırız ilk 24'e, bana yeter bu sene için

5 sene üst üste şampiyonluğu ve özellikle ligin anasını avradını üst üste koymayı bu sene özelinde her şeyden çok istiyorum

Messi-ronaldoya messi diyip dkde hiçbir iş yapmayan takımı assagi çeken adami bir de dk alan 1 kere final yapan,mvp seçilen adamın yerine dk tüm zamanlarin 11ine koymuş eyvah eyvah biz bittik abi

Hocam hayırdır arka kapınız hava mı alıyor???

IMG_1869.webp

8'de 0 çekelim mi dedim ula ne dedik 3 sükseli güzel galibiyet alalım zaten üstüne 1 beraberlik aldık mı 10 puan falan kalırız ilk 24'e, bana yeter bu sene için

5 sene üst üste şampiyonluğu ve özellikle ligin anasını avradını üst üste koymayı bu sene özelinde her şeyden çok istiyorum
Alamazsın mümkün değil 10 puan torreira lemina apo ve davinson ile atletizimleri çok düştü merkezimiz bunlar. En az ikisini formda atlet adamla değişmen lazım

Sn.Hocamizin fikirlerini rüzgarin yönüne göre belirlediği, sallamıs oldugunu gösteren değerli üyemiz @Aybars Ay 'a attığı video neticesinde tebriklerimi sunarım.

Sn.Hocamizin fikirlerini rüzgarin yönüne göre berlirlediği, sallamıs oldugunu gösteren değerli üyemiz @Aybars Ay 'a attığı video neticesinde tebriklerimi sunarım.
dostum sabit fikirli olursan başarısız olursun
keza milli takım olayı da farklı
sizlere laf anlatmak da malum kesime laf anlatmaktan da daha zor bu da gerçek

Alamazsın mümkün değil 10 puan torreira lemina apo ve davinson ile atletizimleri çok düştü merkezimiz bunlar. En az ikisini formda atlet adamla değişmen lazım

yav konumuz transfer değil ki

ben diyorum ki bu sene hayatımda ilk defa avrupa benim için ligden bi tık geride

5 sene üst üste şampiyonluk fırsatı çok mühim

maddi anlamda değil belki ama manevi olarak öyle

Geri
Üst Alt