Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 40.951
- 35.648
- 3.638
Erzurumlu Yakup'u beğenemedin mi?Konyali Adil mi
Alanya Umit mi

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erzurumlu Yakup'u beğenemedin mi?Konyali Adil mi
Alanya Umit mi

Izlemedigim/takip etmedigim icin bende yokErzurumlu Yakup'u beğenemedin mi?![]()
Gökhan abi Gurbo oldun muHazır Erden Timur tahliye olmuş
daha rahat bi şekilde yönetim ivedilikle istifa
Beni arayana hiç wptan dönüş yapmadım rtaşım ne çeşit bi psikopatsınBı numara aramış lavabodaydım açamadım. Whatsappdan yazdım kimsin aramışsın diye aradığıma dair ss atar mısın diyor. neyse ss attım Allah Allah bende niye gözükmüyor diyor. Cinler aradı sanki![]()
ben bir latte alayimÇıkar da gölgesinde çay içelim Erden Abi
Bazen eski kırıklar arıyor.Beni arayana hiç wptan dönüş yapmadım rtaşım ne çeşit bi psikopatsın
Demin rastgele bi numara aradım herif açmadı wptan yazmış kimsin falan ben değildim dedim
Gecenin 3ünde arayacam yine
GS bu oyuncuyu imza aşamasına getirdi diyen kaynakların hiç birine bundan sonra inanmamak lazım. Bayern'in 45+5 milyon teklifi red yemiş. Psv 50 + bonus ile 55 civarı istiyormuş. Ama bazı yalancılara göre GS bu oyuncuyu bitirdi ama yabancı sınırından dolayı almadı.
Ne yapmış ne yapmışfb aygıt kocamanı yalanmamış birazda bilgi
hay senin yazışını benfb aygıt kocamanı yalanmamış birazda bilgi

Ben hala istemiyorumBernardo için barca-real-atletico kapışıyomuş burda adamı istemeyenler vardı![]()