Transfer Nöbeti #3

Can Uzun Transferi?

• Kullanılan toplam oy
    101
  • Bu anket kapanacak: .
çok pahalı

3kya ev bulamıyorum

market ısınma filan bilmiyorum artık
Iki sene CT'de yasadim bilirim. Havasi da soguk. Trafigi berbat. Zaten Istanbul'un en kucuk semtinden daha kucuk bir yuzolcumune sahip. Ama bu iyi bir sey de olabilir. Illa orada oturmak zorunda degilsin. Biraz yol katetmeyi goze alirsan MA ya da CT'de daha uygun bir sey bulabilirsin.

Esteve Liverpool diyorlar öyle olursa Van Dijk işi hareketlenir Dünya Kupası sonrası

yok mu ulan safi gibi transfer açıklayacak bi başkan
Kvara ile anlaştım kvarayi gs ye hediye edecem gol ve asiste ayri bir para alacak işte bunlarda kanit :asd:
1000051447.webp

1000051445.webp

Sezonun kırılma noktaları:

***** Hem 10 numara hem 6 numara tartışmasız kaliteli ayaklar alınmalı

***** +4 kuralının değişmeyeceği belli. +4 e alınacak oyuncuların diğer 10 yabancıdan farklı olmaması gerekiyor. Denemelik, potensiyel işleri geçip ne yapacağı belli olan son senesinde oynamış performans vermiş oyuncular alınmalı.

Munoz’u da Aston Villa 30 bandına alacaktı diğer kulüpler araya girince piyasa kızıştı ve değeri yükseldi.

Bizim Curtis Jones gibi, rotasyon değil ana plan oyuncusu olmak için ayrılmak isteyen ya da çok göz önünde olmayan gençlere gitmemiz lazım.

Munoz’u da Aston Villa 30 bandına alacaktı diğer kulüpler araya girince piyasa kızıştı ve değeri yükseldi.

Bizim Curtis Jones gibi, rotasyon değil ana plan oyuncusu olmak için ayrılmak isteyen ya da çok göz önünde olmayan gençlere gitmemiz lazım.
Curtis işini şimdiye çözmek lazımdı.

Pep devam etseydi belki Reijnders icin bir sansimiz olabilirdi. Maresca muhtemelen bir sans vermek ister

Greenwood 50-60 eder mi?
Yeteneği eder.
Karakteri etmez.
Türkiye'de huzur bulur mu?
Medya kurcalayacak, magazin peşini bırakmayacak. Sıkıntı yaşayacak.
Ama parasına bakar, geçer. Yıllık 15 kağıtmış.
Fener onu satabilir mi?
50'ye tekrar satamaz. Avrupa vitrini olmayacak. Yıllık maaşı da zaten apayrı bir sorun olacak.
Özetle fenerin elinde patlayacak, sönecek bir transfer. Alsınlar.

Greenwood 50-60 eder mi?
Yeteneği eder.
Karakteri etmez.
Fener onu satabilir mi?
50'ye tekrar satamaz. Avrupa vitrini olmayacak. Yıllık maaşı da zaten apayrı bir sorun olacak.
Geçen sene asensio için de öyle diyorduk ama ciddi istatistik yaptı, greenwood da yapar

Greenwood 50-60 eder mi?
Yeteneği eder.
Karakteri etmez.
Fener onu satabilir mi?
ligde sıkıntı çıkaracak bir adam. hiç istemem rakipte
bize gelmesini isterdim

jhon duran tutarsa osimheni aratmaz

Geri
Üst Alt