Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 14.416
- 13.206
- 1.398
bari enis destan'ı alın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bravo. Ilk defa nedim hårdandKelebek etkisi. O yüzden diyoruz bu takımın ilk 11'ine 2-3 oyuncu şart. Senin yanındaki eşşek yüküyle koşunca sen de koşmaya başlıyorsun. Komple değişim zaten mümkün değil. Ama atıyorum ilk 11'e net koyacağın veya zorlayacak bir stoper, baba bir 6 ve 10 numara ile bu takım yeniden uçuşa geçer.
Uğurcan
Abdülkerim
Sallai
Barış Alper
Torreira
Osimhen
Bunlar zaten her daim maça çıkabilen, profesyonelliği yüksek oyuncular. Torreira son derece prof sadece bu sene çok duygusal inişler çıkışlar yaşadı, adam kutlama töreninde bile bi sinir boşalması yaşadı ağladı sanki hayatında ilk defa kupa kazanmış gibi. Veya gol attığında gitti taraftarların içine daldı.
Bu takımda devamlılık problemi kimlerde var?
Sanchez (kafa git gelli)
Singo (sağ bek olarak her avrupa maçında taş gibi oynar şüphem yok ama sakatlık sorunu yaşadı)
Lemina (kondisyon vb sorunlar yüzünden mecburen maçına göre oynuyor)
Sane (bu sene ligin ortasında 3 ay müthiş oynadı ve her büyük maçta imza attı hakkını yiyemeyiz ama 2 müthiş maçtan sonraki maç baştan sona sıvayabiliyor, ortası yok)
Sara (1 maç Rivaldo gibi oynayıp 3 maç Mustafa Sarp'a bağlıyor)
Jakops (ŞL'nin bitmesiyle kontak kapattı adam, yoksa defansif olarak harika bi sol bek ama ligin son çeyreğinde hayalet adama döndü)
Yunus (sakatlık problemi yüzünden...)
Özetle 13 adam saydık ki bunlar sürekli ilk 11 oynuyor, bunların 7 tanesi devamlılık olarak soru işareti.
Bu sebeple tam da 3 tane net ilk 11 oyuncusu transferi -ki en önemli şey devamlılıkları ve profesyonellikleri olmalı- bize seviye atlatır.
Leao falan bu yüzden çok çok riskli hamleler. Leao da buraya gelirse eğer, bi motivasyon bi gaz ligin ilk yarısı coşabilir, ŞL maçları falan. Sonra yatışa geçebilir mesela. Neyse bu başka bir konu Leao he geliyorum dedi de sanki bi bu kaldı.
O yuzden taraftar gec olmadan tepki koymali!!Dört sezon boyunca yönetim sampiyonlugu satiyor diyenler vardi ve onlara katilmiyordum cünkü her sezon kritik hamlelerimiz oldu ama bu sezon icin ilk kez bilerek veya istemeyerek de olsa sampiyonlugu lig baslamadan rakibe vermeyi düsünüyorlar koltuk kavgasi yapacaklar diye
Bu takimin biraz olsun degisime ihtiyaci var ama yabanci siniri bahanesi altinda is yapmamak icin kirk takla atiyorlar
Yönetimde bu cevaplari almislardir zaten, ama iṣleri gucleri parali kalemlerine oyalama haberi yaptirmaktimurlenk: thuram camavinga ve muani gelmez trye
İcardiye 1
Sevenlerine 5 ulan
Erken kivama gelmissin nedim v.durmayanbari enis destan'ı alın
transfersizlikten çıldırdıkErken kivama gelmissin nedim v.durmayan
transfersizlikten çıldırdık
Yabanci kurali düşmese bitirmiştik aynen
Su anda herhangi bir transfer calismasi varsa fenerli olayim
Bence sen biraz sinirlenmeye yer ariyor gibisin, renktas.benim yabancı kuralını savunduğumu göster o kupaları sok bana
ama gösteremezsen ben o kupaları sokarım sana
ulan her bokunu da savunmayın ki ben hocaya saygısızlık filan etmemişim
ağlıyor işte yönetim de hoca da
23 yaş ve yukarısında 5 adam alabilecek durumda olan adamlar hala bunu bahane olarak kullanıyorsa bu ağlaklıktır
bunu savunmak da gerizekalilıktır
durduk yere insanları sinirlendiriyorsunuz
Bence sen biraz sinirlenmeye yer ariyor gibisin, renktas.