Transfer Nöbeti #3

Transferler için henüz erken mi?

• Kullanılan toplam oy
    157
  • Anket kapatılmış .
Sevilla, Le Havre forması giyen Arouna Sangante’yi kadrosuna katmak üzere. (via @FabrizioRomano)

Bir ara bize isteniliyordu scoutcular tarafindan

Acaba devre arası gündeme gelen Thiago Almada tekrar gündeme gelir mi?

Kang in Lee Ispanya alt yapili oldugu icin Atletico gibi takimlar icin cazip UEFA listesi icin.

West Hamli Mateus Fernandes'in pesinde olan kulupler: M. Utd, PSG, Arsenal ve Real Madrid.

West Ham'in bekledigi bonservis geliri: 80 milyon pound

[@JacobsBen]

İki takimda da seçim oldu başkan ve yoneticiler değişti ama büyük ihtimal fener transferlerin hepsini bizden once bitirecek ,cunku bizdeki pembe götlülerde plan filan hak getire ,1 ay boyunca yabancı sınırı diye aglayacaklar tv lerde

Cok erken açıldı transfer nöbeti. Uyeleri de tahrik ediyor. Hocamız ve başkanımıza hoş olmayan ifadeler okuyoruz. Başlığın kapatılmasini talep ediyorum. En iyi kadro bizde. En iyi yerliler bizde. Sezonu en geç biz açacağız. Tüm rakiplerimiz on eleme oynayacak. Ligin açık ara favorisi biziz. Transferde aceleye gerek yok. Bu sınır bize sadece Avrupa'da engel olur. Sinir boyleyken de sabretmek gerekiyor. Yönetim ve hocamızin transfer sürecinde acele etmemesini anliyorum ve mantıklı biliyorum.
Bekleyip FB ve Azizin desteğini alıp yabancı sinirini degistirtmeliyiz. Bu maliyetlere bu yabancı sınırında elimiz kolumuz bağlı. Bazılarıniza kalsa Lemina Torreira Sara Sane yollayip no name topculara genco 40,ar m Euro vermeliyiz. Biz iyi yabancı genç topcu transfer edebilen bir takım değiliz. Sara Nhaga Tete Nelsson Singo hepsi karavana oldu neredeyse beklentiyi karşılayan yok. Boey var belki o bile ana unsur topçu olamadı nihayetinde.

Renktaslarimizi sükunete devam ediyorum. Kulübü zora sokuyorsunuz

İki takimda da seçim oldu başkan ve yoneticiler değişti ama büyük ihtimal fener transferlerin hepsini bizden once bitirecek ,cunku bizdeki pembe götlülerde plan filan hak getire ,1 ay boyunca yabancı sınırı diye aglayacaklar tv lerde

bence bizim transferleri temmuz sonunda ağustos başında bitirmemizde sakınca yok

yeter ki bahanelere sığınmadan planlı iş yapsınlar

fener ve bjk tabiki acele edecek

onlar başarısız taraf

+2 kontenjanı geçen sene boş tutacaklarına yazdan hazırlık yapsalardı 2 adamımız garantiydi.

Hem ağlıyor 10+4 diye hem geçen sene lige başladığımızda sadece 10 yabancı vardı
Sonra ilk yarıdaki maç yoğunluğu bitmişken, ara transferde ısrarla 40 bonservis 8 maaşla Gueye aldırtmak isteyen, Lang ve Asprilla transferlerini onaylayan da kendisi. Sormazlar mı adama ''Ne değişti, biz niye yoğun fikstürde sıkıntı çektik ?'' diye?..Hocaya kadro planlaması hususunda zerre itimadım kalmayalı çok zaman oldu.

''12+2 devam etse UCL yi öttürecektik ama 10+4 kuralı elimizi kolumuzu bağladı'', yersen...Bazıları dolma yemeyi çok seviyor...

bence bizim transferleri temmuz sonunda ağustos başında bitirmemizde sakınca yok

yeter ki bahanelere sığınmadan planlı iş yapsınlar

fener ve bjk tabiki acele edecek

onlar başarısız taraf
Aslında onlarla kıyas yapacak durumda değiliz tabiki ama demek istediğim onlar bile iyi kotu bir planları var bizde plan 0 ,takimin hocasi yabancı kuralı değişti napacaz bilmiyorum havasında, yönetimde zaten kim transferden sorumlu sportif direktör vs gelecek mi bilen yok ,yani bu sene hem hoca hem yonetimin üzerinde zerre baskı yok ve inanılmaz rahatlar bu rahatlık ve plansizlik umarim başımızı yakmaz,sıradan taraftar bile gitmesi satılması gereken oyuncularla alınması gereken mevkileri biliyor bizde ise su an hersey spontane gelişiyor, misal hocamız takimda bazı oyuncularin limiti asıp doydugunun bile farkında degil

Geri
Üst Alt