- 16 Haziran 2010
- 201.580
- 153.573
- 6.838
Necati Ateş: “Thuram’lar, Camavinga’lar havada uçuşuyor. Alamayız arkadaşlar, gerçekten alamayız. Unutun bu isimleri."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iyi oyuncu her ülkeden alınır renktas. Su ezbere "Hollanda Ligi'nden oyuncu alınmaz" sözlerine bakmayın tüm dünya salak zaten gidip oradan alıyorlar habire.Samimi soruyorum, hollandada cok karsilikli goller atiliyor diye forvet alinmaz, stoper alinmaz, bek alinmaz, kanat alinmaz, 10nr alinmaz. Hollandadan hangi mevkiye topcu alinir? Yada kisaca hollandadan topcu alinmaz mi diyelim?
Katiliyorum. Ne bilim nezaman hollandadan isim ciksa hollandadan topcu alinmaz deniyorIyi oyuncu her ülkeden alınır renktas. Su ezbere "Hollanda Ligi'nden oyuncu alınmaz" sözlerine bakmayın tüm dünya salak zaten gidip oradan alıyorlar habire.
Samimi söylüyorum, Hollandadan topçu alınmaz. Hem seviyesini ölçmek zor hem de değeri 5 ise 10a alırsınSamimi soruyorum, hollandada cok karsilikli goller atiliyor diye forvet alinmaz, stoper alinmaz, bek alinmaz, kanat alinmaz, 10nr alinmaz. Hollandadan hangi mevkiye topcu alinir? Yada kisaca hollandadan topcu alinmaz mi diyelim?
Hollanda ligi bizim ligden de mi kötu yani?Samimi söylüyorum, Hollandadan topçu alınmaz. Hem seviyesini ölçmek zor hem de değeri 5 ise 10a alırsın
Nereden baktığına göre değişir. Gözüm kapalı olarakHollanda ligi bizim ligden de mi kötu yani?
ajax ın o de light ları filan öyle algı oluşturdu insanlarda.Iyi oyuncu her ülkeden alınır renktas. Su ezbere "Hollanda Ligi'nden oyuncu alınmaz" sözlerine bakmayın tüm dünya salak zaten gidip oradan alıyorlar habire.
Ibra, van persie, huntelaar, nistelrooy, ronaldo nazario, luis suarez cikaran hollanda ligi haaNereden baktığına göre değişir. Gözüm kapalı olarak
Süperligte 20 gol atmış santrafor > Hollanda liginde 20 gol atmış .
Fakat oturup izlemek lazım her şeyden önce
Nasıl oyuncu orta sahada da çok oynatmışlar. Fb'nin sol bek alacak olması hem de u23 dışı şaşırttı. Brown'u satacaklar desek o u23'e giriyordu. Vedat'ta yabancı. Sanırım Vedat'ı 1. santrafor düşünmeye başladılar.
Misal orta sahaya Kess Smith bize gelmeye ikna olacak ve biz almayacak mıyız Hollanda Liginden diye?Iyi oyuncu her ülkeden alınır renktas. Su ezbere "Hollanda Ligi'nden oyuncu alınmaz" sözlerine bakmayın tüm dünya salak zaten gidip oradan alıyorlar habire.
Ee oturup izlemediğin adam hakkında ahkam kesebiliryorsun ama o ne olacak kaç maçını izledin de 20 gol atar diyebiliyorsun?Nereden baktığına göre değişir. Gözüm kapalı olarak
Süperligte 20 gol atmış santrafor > Hollanda liginde 20 gol atmış .
Fakat oturup izlemek lazım her şeyden önce
Nasıl oyuncu orta sahada da çok oynatmışlar. Fb'nin sol bek alacak olması hem de u23 dışı şaşırttı. Brown'u satacaklar desek o u23'e giriyordu. Vedat'ta yabancı. Sanırım Vedat'ı 1. santrafor düşünmeye başladılar.
Hollanda alt yapısıyla bizim 100 kat ilerimizde, bu oyuncuların hepsinin çıkması normal. Bunun aksini söylemiyorum, ama lig olarak daha pozitif bir oyun oynanıyorIbra, van persie, huntelaar, nistelrooy, ronaldo nazario, luis suarez cikaran hollanda ligi haa
Yazdığımı tekrar oku. Kimseye 20 gol atar demedim. Süper ligde 20 gol atmak hollanda liginden daha zorEe oturup izlemediğin adam hakkında ahkam kesebiliryorsun ama o ne olacak kaç maçını izledin de 20 gol atar diyebiliyorsun?
Onlar çok yüksek paralara gittiler + isim yaparak oldu, mesela daha geçen gün Van Hecke 60 kağıda Tottenham yaptı ondan önce de Brighton'a gitmişti. Bu tür ornekler daha fazla zaten çoğu oyuncuyu EPL'e gönderiyor Hollanda takımları.ajax ın o de light ları filan öyle algı oluşturdu insanlarda.