- 29 Ocak 2023
- 15.549
- 8.777
- 1.203
sara'nın kritik anlarda topu kaleciye vurmasından sonra bir de hayatta 50 verilecek can uzun'u çekemem artık valla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben bir Fatih Terim Last Dance bekliyorum açıkçasıarda turan milli takıma gider mi
İşin kötüsü sadece bizde bittidünya kupası bittiğine göre artık transferler gelir
2 ayTransfer sevdalılarının yüreklerine su serpecek gelişmeler yaşamaya ne kadar kaldı ?
sara'nın kritik anlarda topu kaleciye vurmasından sonra bir de hayatta 50 verilecek can uzun'u çekemem artık valla
5-6 taksit olursa 25 olabilir yine ama kısa vadeli ödemede 25 bile vermezdim oraya bir de katkı verecek adam lazım bence direkt öyle eli ayağı dolaşıp saçma sapan gol kaçıracak adamlar istemiyorum onlar diğer mevkiilere gelsinBiri 26 diğeri 20 yaşında 50 vermem ben de ama 25e ok
Can bu yaşta bicok gole imza atmışsara'nın kritik anlarda topu kaleciye vurmasından sonra bir de hayatta 50 verilecek can uzun'u çekemem artık valla
Can bu yaşta bicok gole imza atmış
Abartma istersen
5-6 taksit olursa 25 olabilir yine ama kısa vadeli ödemede 25 bile vermezdim oraya bir de katkı verecek adam lazım bence direkt öyle eli ayağı dolaşıp saçma sapan gol kaçıracak adamlar istemiyorum onlar diğer mevkiilere gelsin
Messi de kaçırıyor yani orada kaçırdı evet ama olabilir yani. r9 bile kaçırıyordu
önemli olan o pozisyonlara sürekli girebilmesi, 3 kere girsen 1'ini atarsın zaten, mesele o golü atabilmek evet ama daha önemlisi o noktaya gidebilmek