Forvet arkasına zımba gibi şut çekecek adam lazım artık yeter yani maçları acacagimiz noktalarda saçma sapan golleri kaçırıp sürekli zora sokuyoruz takım da düşüyor.Parasi neyse verip zımba gibi vuracak birilerini alsınlar işte saibari gibi topa vuran bir hayvan istiyorum ben

Forvet arkasına zımba gibi şut çekecek adam lazım artık yeter yani maçları acacagimiz noktalarda saçma sapan golleri kaçırıp sürekli zora sokuyoruz takım da düşüyor.Parasi neyse verip zımba gibi vuracak birilerini alsınlar işte saibari gibi topa vuran bir hayvan istiyorum ben
Uzun biri mi zımba gibi şut çeken skender

Yalan söylemeyim hic maclarini izlemedim cidden 30-40 milyonluk potansiyeli varmi bu canin? Varsa senin sampiyonluk yolunda ciddi katkisi olmali ,CL tur atlatmada iyi isler yapmali.

Yada sirf yerli diye ve yabanci siniri karsi elimizi güclendirir diye mi almak istiyoruz?
Potansiyeli var ama henüz olmuş bir oyuncu değil, yani buraya gelirse bizimde kendisine birseyler katmamız lazım kendisi de gelişmeye devam etmeli. O zaman o paraların oyuncusu olabilir.

Tabi ki yerli olması da mevcut yabancı kuralindan dolayı cazip yapıyor yoksa yabancı serbest olsa gider farklı oyuncu da bakardın

bu tip taraftar profili;

sevmediği topçuyu kodlar,
bu kodlamanın alt metninin sebebi sadece futbol olmayabilir bu arada.
kimi sadece bir topçuyu yerli diye sevmez, kimi dünya görüşünden ötürü sevmez, kimi kuzey afrikalı sevmez, kimi nordic topçu sevmez, vs vs...
topçunun başarılı ve formda döneminde inzivaya çekilir,
ilk kötü anında ise ortaya çıkar.

türk futbolu taraftar profili genelde bu şekilde zaten. çok da takılmamak lazım.

e bu hoca için de geçerli değil mi

juventus 5-2 kazandık, çünkü Osimhen sayesinde
juventus 3-2 yenildik, çünkü hoca yüzünden

Secim yapildi, herkes yerini bildi. Haberin dogru oldugunu varsayarsak limitin asagi yukari n3 olacagini biliyorsun. Gecen seneden az olmayacaktir. Ona gore hamleni yapabilirsin. Sanki sen 20 onerince satici yok o cok ben sana 10a birakirim mi diyecek? Bahane ustune bahane uretiyorlar.

Şöyle açıklıyım. An itibariyle kurala göre 2003lü birisi kurala uyuyor, bu oyuncuyu seneye de bu şekilde kullanabiliyorsun. Yani sınırdaysa maksimum 2 sene.

Senin sorunda 2004lü. Yani bu sene, seneye ve ondan sonraki sene totalde 3 sene kullanabilirsin hu şekilde
Hayatımda böyle kepaze kural görmedim ama tam çeyrek mafya zekasına göre olmus

Forvet arkasına Can Uzun gelecek işte, çok da doğru bence. Kural'a uyması ayrı potansiyele yatırım ayrı güzel.

Orta saha ve stopere için u23 kuralına uygun iki isim daha 11'e alınınca kadro tamam olacak.

Kulübe için transferin son gününe kadar vakit var zaten.
Transferleri çok kolay yaptın hocam teşekkür ederiz

bu tip taraftar profili;

sevmediği topçuyu kodlar,
bu kodlamanın alt metninin sebebi sadece futbol olmayabilir bu arada.
kimi sadece bir topçuyu yerli diye sevmez, kimi dünya görüşünden ötürü sevmez, kimi kuzey afrikalı sevmez, kimi nordic topçu sevmez, vs vs...
topçunun başarılı ve formda döneminde inzivaya çekilir,
ilk kötü anında ise ortaya çıkar.

türk futbolu taraftar profili genelde bu şekilde zaten. çok da takılmamak lazım.
Bu sadece Turkiye icin gecerli bir sey degil. Goz onunde bulunan herkes bugun vardir yarin yoktur. Bunun icin o kadar para aliyorlar.

Geri
Üst Alt