Transfer Nöbeti #3

Transferler için henüz erken mi?

• Kullanılan toplam oy
    114
  • Bu anket kapanacak: .
Ligin ilk yarısında eşek yüküyle maça çıkılacak yine.

Halil 3. santrafor ve 5.-6. kanat oyuncusu olarak geniş kadroda dursun.

Devre arası kiralık göndeririz yine bir yere.

Aktif bir transfer komitesi dahi olsa bence şuan hiç bir şey yapmazdık ya, bu dönem acele transfer beklenirse bence bu beklenti karşılanmaz.

Epey bekleyeceğiz gibi geliyor.

Yani 11'e kadroyu koruduktan sonra 2 3 hamle gerekiyor maks, yandık bittik denilecek durumda değiliz bence ya.

Asıl mesele yabancı sayısı için kimler ile vedalaşacağız ya da u23 üzerinden mi gideceğiz sadece.

Bence Sara-Icardi gibi durumların netleşmesi vs kısacası temmuz sonu vs herhalde asıl transferler yapılır.
Takımın geçen kendi arasındaki geçen konuşmalarda bile açık açık maç seçtiklerini söylüyorlardı seneye bunlar yine değişmeyecek gidenlerin yerine adam alsak bile yine eksik kalacağız pek iyimser olamıyorum.

Takımın geçen kendi arasındaki geçen konuşmalarda bile açık açık maç seçtiklerini söylüyorlardı seneye bunlar yine değişmeyecek gidenlerin yerine adam alsak bile yine eksik kalacağız pek iyimser olamıyorum.
Halledeceğiz ahbabım, bu sene de Fb'ye gülmek yok

Geleceklerin maç seçmeyeceğini nerden çıkardın

abi maç seçtiler de naptılar ne ligde ne avrupada başımızı öne mi eğdirdiler

adamlar şampiyonluğu + son 16'yı ceplerine koydu

ve bunu yapabilmek içinde bazen maalesef ki kendilerini de sakınmaları gerektikleri maçlar oldu, bu teknik heyetin planlama hatası bir yandan ama bir yandan da hayatın gerçeği

Osimhen -ki canavar gibi hırslı adam o dahil Rize mize falan bazı maçlarda doğru düzgün hava topuna çıkmadı, şimdi Samet'in tüm hava toplarını aldığı maçta Osimhen var gücüyle oynamış mıdır sence, yoksa yav atarız iki tane kazanırız mı demiştir

abi maç seçtiler de naptılar ne ligde ne avrupada başımızı öne mi eğdirdiler

adamlar şampiyonluğu + son 16'yı ceplerine koydu

ve bunu yapabilmek içinde bazen maalesef ki kendilerini de sakınmaları gerektikleri maçlar oldu, bu teknik heyetin planlama hatası bir yandan ama bir yandan da hayatın gerçeği

Osimhen -ki canavar gibi hırslı adam o dahil Rize mize falan çoğu maçta doğru düzgün hava topuna çıkmadı
CL'de başarılı mıyız kağıt üstünde evet ama Juventus + Liverpool + City deplasmanlarında bu kadar kötü oynamayı kabullenmiyorum varlık dahi gösteremedik bu kadar motivelerse kaleye bari gitseydik.

umut'un mesajları görünce

sinansasiirma.gif

CL'de başarılı mıyız kağıt üstünde evet ama Juventus + Liverpool + City deplasmanlarında bu kadar kötü oynamayı kabullenmiyorum varlık dahi gösteremedik bu kadar motivelerse kaleye bari gitseydik.
e aynı juventus deplasmanda bize rezil oldu, 5 tane salladık heriflere

liverpool'u kendi evimizde 2 defa yendik

adamların buraya gelip burada madara olması ile beraber bizim de onların deplasmanında kötü olmamız arasında çok bi fark yok -ki juve'yi eledik liverpool deplasmanında da eğer Osimhen sakatlanmasaydı o maç o şekilde ilerlemezdi bu da bir gerçek.

City deplasmanı diyorsun, ya açıkçası bu takımın mevcut City PSG Barça deplasmanlarından sağ çıkabilmesi için en az bi 250 milyon euro harcaması lazım sadece bonservise, maaşlar hariç.

Geri
Üst Alt