Transfer Nöbeti #3

Transferler için henüz erken mi?

• Kullanılan toplam oy
    112
  • Bu anket kapanacak: .
Morinyo iti okan hocama inat osimeni isteyebilir.

eğer oyuncu nijeryalı değilse hatta nijerya doğumlu nijeryalı bile değilse çoğu zaman buchi tier 98 falan olur anca onun dışında geçiniz.Eyüp yıldız falan ne biliyorsa normal herhangi bir futbolcu için de buchi onu biliyor sadece ,adam muhabir falan değil.Yarın gidip atıyorum bassey ile falan ilgileniriz telefonla arar sorar yazar yani bu kadar basit

Arkadaslar artık yaşı geçmiş oyuncuları almak yerine daha genç oyunculara yönelmemiz gerekiyor diye düşünüyorum zamanımızda futbol daha tempolu oynanıyor 30 yaş üstü oyuncularla bu tempoya karşılık veremezsiniz. Nacizane ileride milli takıma da dahil edilebilecek şu an beşiktasın da gündeminde olduğu söylenen mert kömür ve kenan haroun düşünülebilir. İzlediğim kadarıyla mert kömür iki yönlü oynayabilen fiziki mücadeleden kaçmayan özgüvenli ve seri sayılabilecek bir oyuncu. Kenan haroun da aynı şekilde topla rahat ve sezgileri yüksek iki oyuıncudan da hani bazı oyuncularda olur ya ben bu alanda -artık hangi mevki ise- her türlü rakiple başedebilirim hissini alıyorsunuz. Takımımızın scoutları mutlaka izliyorlardır diye düşünüyorum. Mert kömür skor katkısı anlamında kendisini geliştirebilirse net şu mevkide oynıar diyemesemde daha iyi yerlere gelebilir. Yine kenan gibi gerçekten özgüvenli biri de milli takıma katkı sağlayabilir malum ismail yüksek top kesmede iyi olsa da top ayağındayken güven veren bir oyuncu değil

Barış Alper Yılmaz'ın beğendiği bir kulüp olursa Galatasaray onu 35 milyon Euro'ya gönderecek. (Kutlu Akpınar)

Camavinga+diaz+endrik=osimene hayir demeyiz

Para Değil ⛔⛔⛔️, Akıl Transferi ✅✅✅
Pedri ve Rodri arasında bir futbolcu 🔥🔥🔥
Karşınızda İbrahim Kaya 🫏🫏🫏

Leao 60
Dandik orta sahalar 40
Alvares 250

Ama barış 35, hadi oradan.
Bu transfere izin veren hırsızlık yapıyordur.

Herkes camavinga diyor ama bu oyuncuda etliye sütlüye karışmayan bir oyıncu havası var savunmada veya hücümda takımın itici gücü olabilecek bir oyuncu değil gibi yeteneğinin hakkını sahada gösteremiyor

Geri
Üst Alt