Transfer Nöbeti #3

Transferler için henüz erken mi?

• Kullanılan toplam oy
    154
  • Bu anket kapanacak: .
092BC388-EAB6-41E6-8EA4-FA132BDD2F26.webp

Can Uzun transferi Frankfurt 30’a ikna olmadıkça olmaz.

Yönetimdekiler şuan başarıyı paylaşma kavgası içinde

Hem 25-30’a oyuncu alalım ama yanında foto verdiğimiz zaman sükse olsun reklamımız olsun derdindeler ve buna göre oyuncu almaya çalışacaklar

Şöyle anlatayım; Gueye 30’a alabiliyorsa mesela almazlar, gidip Camavinga kovalayacaklar sırf kendi reklamları için, ama o da olmayınca son 2 hafta overpay yaparak 15’lik topçuları 25’e getirecekler

Bu yaz transferinden bir halt olmaz balık baştan kokar

Seneye şampiyonluk için başta Osimhen ve hocaya bakar her şey, yönetimdekilerden bir gr fayda gelmez

Vallahi sövücem zor tutuyorum

Can Uzun transferi Frankfurt 30’a ikna olmadıkça olmaz.

Yönetimdekiler şuan başarıyı paylaşma kavgası içinde

Hem 25-30’a oyuncu alalım ama yanında foto verdiğimiz zaman sükse olsun reklamımız olsun derdindeler ve buna göre oyuncu almaya çalışacaklar

Bu yaz transferinden bir halt olmaz balık baştan kokar

Seneye şampiyonluk için başta Osimhen ve hocaya bakar her şey, yönetimdekilerden bir gr fayda gelmez

Vallahi sövücem zor tutuyorum
Söv lan ben arkandayım.

Gene bir isim salinmis heralde, abidik gubidik insanlar imali etkilesim tivitleri atmis

Kavukçu’yu eleştiririz de yönetimdeki diğer kişilere göre on kat daha fazla emeği olan bir adam, ne hikmetse bu Metin Öztürk falan yine birilerinin ayağını kaydırma peşinde.

Ayrıca Eray Yazgan niye var ya bu yönetimde, ne iş yapıyor bu adamlar:

Kavukçu’yu eleştiririz de yönetimdeki diğer kişilere göre on kat daha fazla emeği olan bir adam, ne hikmetse bu Metin Öztürk falan yine birilerinin ayağını kaydırma peşinde.

Ayrıca Eray Yazgan niye var ya bu yönetimde, ne iş yapıyor bu adamlar:
Iletisim uzmani olarak oradaymis, kendi oyle diyor.

Geri
Üst Alt