Ali Burak Uz
Aslan Üye
- 28 Temmuz 2011
- 9.552
- 14.941
- 2.283
Doğruysa hemen teşekkür edip konuyu kapatalım
İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eğer kiralanırken şarta bağlı satın alma nedeniyle sözleşme imzaladılarsa Zaniolo'nun seçeneği yok ki zorunlu satın alma ve şarta bağlı zorunlu satın alma maddelerinde durum bu oluyor, oyuncu bu anlaşmaya dahil ediliyor çünkü. Hiç görmedim ve mantığı da yok galiba ama oldu ki Zaniolo ile kiralama sonrası satın alma sonrası sözleşme yapılmadıysa ki bunu ne biz ne de kiralayan kulüp kabul eder, Zaniolo tıpış tıpış bize döner, anlaşma iptal olur. Bu da gerçek dışı bir senaryo. Satın alma maddesi eklenen anlaşmalarda oyuncu ile bu konuda da anlaşma sağlanması gerekiyor zaten.Zaniolo maaşta anlaşamamış galiba adamlar opsiyonu kullandı bonservisi aldı noluyo şimdi boşa mı çıkıyo adam?
Nerede sordun, bildirim gelmedi hiç.Hangi manifest kızı olduğunu sormuştum neden cevaplamadın
Nerede sordun, bildirim gelmedi hiç.
Cevabım : zottirik
Ya bildirim gelmedi ya da görmedim. Şuan haberim oldu
Zaniolo arzali bir tip büyük ihtimal Udinesede kalmak istemiyordur, belki bir takimla anlasti oraya gitmek istiyordurEğer kiralanırken şarta bağlı satın alma nedeniyle sözleşme imzaladılarsa Zaniolo'nun seçeneği yok ki zorunlu satın alma ve şarta bağlı zorunlu satın alma maddelerinde durum bu oluyor, oyuncu bu anlaşmaya dahil ediliyor çünkü. Hiç görmedim ve mantığı da yok galiba ama oldu ki Zaniolo ile kiralama sonrası satın alma sonrası sözleşme yapılmadıysa ki bunu ne biz ne de kiralayan kulüp kabul eder, Zaniolo tıpış tıpış bize döner, anlaşma iptal olur. Bu da gerçek dışı bir senaryo. Satın alma maddesi eklenen anlaşmalarda oyuncu ile bu konuda da anlaşma sağlanması gerekiyor zaten.
Bu gündeme scayim cidden yav kusasim geliyor