Genellikle takimlar, satin alma opsiyonuyla bir oyuncuyu kiraladiklarinda önceden bir sonraki sözlesmeyi de görüsüp anlasirlar. Udinese amatörler tarafindan mi yönetiliyor da daha halen Zaniolo ile anlasmaya calisiyorlarmis?

Zaniolo maaşta anlaşamamış galiba adamlar opsiyonu kullandı bonservisi aldı noluyo şimdi boşa mı çıkıyo adam?
Eğer kiralanırken şarta bağlı satın alma nedeniyle sözleşme imzaladılarsa Zaniolo'nun seçeneği yok ki zorunlu satın alma ve şarta bağlı zorunlu satın alma maddelerinde durum bu oluyor, oyuncu bu anlaşmaya dahil ediliyor çünkü. Hiç görmedim ve mantığı da yok galiba ama oldu ki Zaniolo ile kiralama sonrası satın alma sonrası sözleşme yapılmadıysa ki bunu ne biz ne de kiralayan kulüp kabul eder, Zaniolo tıpış tıpış bize döner, anlaşma iptal olur. Bu da gerçek dışı bir senaryo. Satın alma maddesi eklenen anlaşmalarda oyuncu ile bu konuda da anlaşma sağlanması gerekiyor zaten.

Doğruysa hemen teşekkür edip konuyu kapatalım

İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..

1781628698417.webp

diyeceğim onu kendi çözüyor

Icardi ile ilgili "haber" ve tivitlerin yuzde 99u baya baya itibarsizlastirma amacinda bence.

Boudadi
Camara
Bruno
Leao
Diomande
Deniz Gül
Şunları al transferi kapat.

Eğer kiralanırken şarta bağlı satın alma nedeniyle sözleşme imzaladılarsa Zaniolo'nun seçeneği yok ki zorunlu satın alma ve şarta bağlı zorunlu satın alma maddelerinde durum bu oluyor, oyuncu bu anlaşmaya dahil ediliyor çünkü. Hiç görmedim ve mantığı da yok galiba ama oldu ki Zaniolo ile kiralama sonrası satın alma sonrası sözleşme yapılmadıysa ki bunu ne biz ne de kiralayan kulüp kabul eder, Zaniolo tıpış tıpış bize döner, anlaşma iptal olur. Bu da gerçek dışı bir senaryo. Satın alma maddesi eklenen anlaşmalarda oyuncu ile bu konuda da anlaşma sağlanması gerekiyor zaten.
Zaniolo arzali bir tip büyük ihtimal Udinesede kalmak istemiyordur, belki bir takimla anlasti oraya gitmek istiyordur

Fb tarik muharremovic haberi okudum . Gelmez gerçi ama dogru isim

Geri
Üst Alt