Yedek forvet arıyorsak ben gözüm kapalı gider Terem Moffi’yi alırım. Geçen sene kiralık gitmeden hem Bamba Dieng hemde Moffi fırsatı vardı ama haber bile çıkmadı.Şuanda istesekte Dieng’i zaten alamayız. Yanılmıyorsam bu sene 16 gol filan attı yeni takımında. Bunun yanında Samsunspor’dan Muadılmaji da aslında tam yedek olacak oyuncu.

Thuram iptal Manzambi iptal bu ne ulan? Demek ki GS büyük kulüp değil. Ben gideyim de City tutayım.

Kolo muani yedek için ütopik biri. Biz ne zaman makul transferleri öğreneceğiz acaba
neden ütopik olsun talibi çok yok, 20 milyon değeri var maaşı da icardi'den yüksek olmaz, kanatlarda da oynayabiliyor, zaten direkt as forvete koyabileceğin birisi değil takımın gol yükünü çeken bir profili yok. 10 dakika koşunca bi taraflarından soluyan icardi mi kalsın

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kanatta hiç geri koşmayan adam dert olur bizde. Sırtı dönük top alma, dar alanda hızlı düşünüp uygulayabilme gibi yetenekleri varsa forvet arkası olabilir ama.
Hızlı düşünebiliyor muhtemelen ama fiziksel bakımdan herhangi bir şeyi hızlı yapabilecek biri değil; belini inceltebilse bile yapabileceğini sanmıyorum. Bizde olmaz yani; Sinan Gümüş benzeri bir performans canlanıyor gözümde.

Aral umarım ebedi dostlarımızdan birine kallavi maliyetle gider de performansını orada değerlendiririz keyifle.

Geri
Üst Alt