Ben savunmuyorum ki yav, torreira boyle paylasim yapmasindaki kafayi dusunuyorum biraz.

Adam 2 gun once soforune sariliyor ediyor, ece midir nedir magazin malzemesi olarak mesaj falan atiyor. Garip hallerde yani.

Boyle olacaksa ikiside ayrilmali acikcasi- icardiyi yolladin(dogru olan) sonra agustos basi Torreira "ben de kacayim ulkeme artik" triplerine girebilir

Torreirayı sürekli savundum, Gs tarihinde de Icardiden büyük efsanedir, çok daha faydalı olmuştur. Lakin onun da bu inişli çıkışlı halleri sıktı ONUN DA YOLU AÇIK OLSUN

Bu şahıs Neymar değil hocam 5 milyonu kim neden versin buna, ayrıca yata yata destekleneceği başka bir yer yok, Arjantinliler sevmiyor kendisini
Kalacağını sanmıyorum eşyaları falan da göndermişti Dursun bak ben göndermedim diye süreci uzatıp tiyatro çeviriyor.

Kalacağını sanmıyorum eşyaları falan da göndermişti Dursun bak ben göndermedim diye süreci uzatıp tiyatro çeviriyor.
Ben de bu kafayi anlamiyorum. Ne ise yariyor bu sureci bu sekilde yonetmek?

"Su 27 haziran yetkiyi alalim edelimde, oyle bakariz her seye" kafasi midir nedir

Cok enteresan geliyor yav, CL son 16 yapmis kulupte bu sekil yonetim fazlasiyla enteresan acikcasi.

Jübile yapması gereken adam kalıyorsa diyecek bir şey yok.

Torreirayı sürekli savundum, Gs tarihinde de Icardiden büyük efsanedir, çok daha faydalı olmuştur. Lakin onun da bu inişli çıkışlı halleri sıktı ONUN DA YOLU AÇIK OLSUN
Bravo dostum dogru yola gelmen sevindirdi

karı kız peşinde aglayan adamdan bişey olmaz

Ben de bu kafayi anlamiyorum. Ne ise yariyor bu sureci bu sekilde yonetmek?

"Su 27 haziran yetkiyi alalim edelimde, oyle bakariz her seye" kafasi midir nedir

Cok enteresan geliyor yav, CL son 16 yapmis kulupte bu sekil yonetim fazlasiyla enteresan acikcasi.
Sosyal medyaya bakıyorlar sevmeyeni kadar seveni de var neticede herkesin gönlünü nasıl yaparız klasik süreci uzatıp bütün tarafları bıktıralım. Biraz profesyonel vasıfları olsa son maç plaket alkışlarla en güzel veda yapılırdı.

Bu sene ligde ve cl de ne tür rezilliklere şahit olacağız acaba.

Icardi ile olacak is degil artik, max maasi 2 milyonu bile gecmemeli, evet klas gölcü gölünü de hala atabiliyor ama genelde takimi 10 kisi birakiyor, kendine hic bakmiyor. Akli basinda hic bir külüp icardiye istedigi maasi vermez, belirli kiloyu gecmiyeceksin sezon boyu , sakatlik yasarsan türkiyede kalacaksin, acil birsey olmadikca extrada izin yok dersin bakalim kalmak istiyormu o vakit?

Icardi’nin kalmasıyla birlikte 3 adet U23 yabancı hakkımız kaldı dolayısıyla 40 milyona Oulai, fb düşmanı Jhon Duran ve Danimarkalı genç yetenek Jelert hayırlı olsun

Sosyal medyaya bakıyorlar sevmeyeni kadar seveni de var neticede herkesin gönlünü nasıl yaparız klasik süreci uzatıp bütün tarafları bıktıralım. Biraz profesyonel vasıfları olsa son maç plaket alkışlarla en güzel veda yapılırdı.
Her konuda 50-50 ayri bolunen ulkede hayalperestlik olur "herkesi memnun edelim" oyle bir kafa ile patlamasi garanti yonetimin.

Aslinda adamda sampiyonluk kutlamasinda klasik zampara modda cikmadai, sapka gozluk vs takilirdi , aksine veda edercesine cikti zaten.

Takibinde bitirecektin mis gibi. Ama bunun fragmanini Muslera'da gorduk, kendisi "tamam artik" demese "baskan 1 sene daha diyor" da deniyordu. Ki son sezonu basinda sorun da yasadi gayet.

Her surecte yonetim daha itici hale geliyor gozumde.

Geri
Üst Alt