Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 22.646
- 20.654
- 1.848
Can Uzun'la anlaşma tamam - Nedim Tokuyucu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şartları sormaktan resmi teklif verme ve pazarlık aşamasına geçtik. Avusturya kampına 2 transfer yetişsin ve bu 2 transfer 10 no ve orta saha olsun da rotasyon oyuncusu için fırsat beklenebilir. Özellikle santrafor kısmında u23'de kiralık + opsiyonlu fırsatlar olacağına inanıyorum.
Dursun'un problemi bu. Açık diyolog yerine koylu kurnazliklari ile sonuca varma huyu. Erden Timur konusu gibi. 1.5 ay evvel uzatmayacagiz, ilerde seni GS da baska gorevlerde gormek istiyoruz, hazırlan de ve iyi ayril. Ama bu direk uslup uymuyor Dursun'a. Seviyor Çin diplomasisini. Icardi muhakkak ayrilmaliydi bana gore fakat 4 senelik onca emekle inşa edilen karsilikli sevgiyi boşuna kirginlikla bitiriyor beceriksiz!dursun çok kurnaz adam, 1.5 aydır tarftarı böyle oyaladı yazık
Elimizde 3 tane var yenisini alamayız kusura bakmasıncan uzunla tekrar anlaşmışız
FM oynamiyor çünkü sizin gibi
Serhan'da aynı haberi geçti belli ki dün toplantı sonrası net bazı kararlar verilmiş. İş artık bir sonraki şartları sorma kısmını geçmişiz. Bakalım hayırlısı. Yararlı oyuncular gelsin de.Bu kutluya güvenmiyorum ama serhan da galiba başlayacak dedi hayırlısı diyelim
Tier1imdir
23 mayısta yazmışStirsin buda hersey ortaya ciktiktan sonra birseyler uyduruyor
Mayista yazmisStirsin buda hersey ortaya ciktiktan sonra birseyler uyduruyor