Bergvalli geçen buraya yazdığıma pişman oldum

Bonservis beklentisi Totenhamin 50 falanmis düşünün durumu

Lesleye 30 normal

haberlerin çok sırıtmaya başladı kingzat, horsegpt’ni acilen premium yapmalısın

Thurama 40 istiyo juventus ama oyuncu istemiyorsa ne yapalım

Nevzat thurama ne derdi acaba

Camavinga 50 milyon

Ve liste bu

Bir kişi girdi şimdi herkes girmeye başlar. Bu arada benim tahminim daha önce bize yazılan Magassa, Mukau, Denil Castillo, Hugo Larsson, Banzuzi, Andy Diouf bu oyunculara da teklif gidebilir u23 orta saha olarak Lesley'in olmadığı bir senaryoda.

Tercihin hangisi olurdu

Lesley tam bize gereken profil. Birkaç kez bahsetmiş, maçlarını izleyenlerin ne düşündüğünü sorup cevap alamamıştım. Merkezi iki oyuncuyla tutacaksan, en az birisinin böyle fizikli ve alan kontrolünü öncelikli görev edinen birisi olması zorunluluktur ki Okan Hoca hep SS/FA oyuncu tercih ediyor ve edecektir; Can yerine alınacak başka birisi de yine defansif katkısı düşük bir profil olacağı garanti gibi bir şey yani. İzlediğim videolarda soğukkanlı ve ayağı düzgün intibaı edindim. Top kaptırma riski varken garantici oynaması da ayrıca hoşuma gitti.

Beklenti oluşabilir ama halukta açıktan yazdığı ve teklif yapıldığını söylediği için yazmakta beis görmüyorum

Astorlojik açıdan lesley çok erken bitebilir hem de 4 -5 temmuz civari.

Tuhaf ama öyle.

Galatasaray için çok hareketli vakitler teklif anlaşma açısından zaten

Kazımcan'a niye kızılıyor yahu adam Eren'den daha mı kötüydü milli takıma almadılar. Ben yerinde olsam eğer ligde yabancı sayılmıyorsam ben de aynı tercihi yapardım. Bu sene ligdeki en iyi sol bek performansını gösteren oyuncu olmasına rağmen milli takıma alınmadı adam.

Geçişi tutacak fizikli düz orta sahalar düşünülüyorsa kanatların da yenilenmesi lazım sağlam da on numara lazım topu kime bırakacağız ki çok uyumsuz kadrolar düşünülüyor.
Bizim teknik becerisi olan hücumcumuz yok ki sanki olise dembele mbappe barcolamız varmış gibi tchouameni rabiot arıyoruz.
Barış sane (neto-leao) gibi sınırlı kanat oyuncularıyla oynayacaksan arkaya vitinha neves bruno gibi her şeyi yapacak bir üçlü dizersin, biz gidiyoruz bu kanatların arkasına ikili orta saha dizip önlerine on numara arıyoruz bir de. Düşünülen adam da can uzun falan bir de iyice alakasız.

Özet: bu kanatlarla devam edilecekse topu kullanacak üçlü orta saha dizelim (on numarasız), ugochukwu sarr gibi bir ikili dizmek istiyorsak da topu kullanacak hücumcu da alalım hem kanat hem 10 no

haluk yazdıysa kavukcu üflemistir buna

heralde belli bi asama kat edilmistir yani umalim ki ismi zikir edildigine göre

Geri
Üst Alt