evet anormal bir durum
Başakşehir bertuğu 2,5m euroya aldı
7 gol attı diye şimdi istiyoruz 10m euro vermeyi planlıyoruz
Üstat bertug için 2.5m verilmezdi 10hic verilmez. Yarın öbür gün çıkış yapar 20 bile verip alırsın ya da çıkış yapma potansiyeli vardır güvenir risk alırsın. Nhagayi ucuza kapattık da ne oldu mesela

Bizim istediğimiz her oyuncu anadolu takımlarındaysa ciddi paralar isteniyor. 2-3e falan kimse bırakmaz
Eee isterler ise almayız bizde işte

Şurada U23 uyuyor maliyeti yok diye Duran kovalıyorlar sence Bertuğ için 10 üstü bonservis verir miyiz

Evet kafam değişik.
Santrafor mevkinde 3 santrafor istiyorum.
Biri osimhen
Biri u23
Biri Türk
Senin kafa hep değişik zaten bi ara ramos alalım sahaya çıktı mı rakipler 5 gol atmaya çekinir falan diyordun o sene ramos sevilla ile az daha küme düşüyordu

Size kalsa 100 oyuncu alırsınız diyen arkadaşlara yazayım. Normal bir takımda

4-2-1-3 için yazıyorum

3 tane kaleci
5 tane stoper (2 as 2 yedek 1 alt yapı)
4 tane bek
5 tane merkez orta saha (2 as 2 yedek 1 alt yapı)
2 tane 10 numara
4 tane kanat
3 tane santrafor ( 1 az 1 yedek 1 gelecek vaat eden)

26 kişilik kadro böyle kurulur. Bu şekilde kadro kurmazsan Kasım-Aralık ayında bir avrupa maçında yedek oyuncu bile bulamazsın.

Senin kafa hep değişik zaten bi ara ramos alalım sahaya çıktı mı rakipler 5 gol atmaya çekinir falan diyordun o sene ramos sevilla ile az daha küme düşüyordu
O sezon elimizde nelson ve bardakçı vardı, birini almamız gerektiğini savunuyordum. Şükür davidson geldi

Üstat bertug için 2.5m verilmezdi 10hic verilmez. Yarın öbür gün çıkış yapar 20 bile verip alırsın ya da çıkış yapma potansiyeli vardır güvenir risk alırsın. Nhagayi ucuza kapattık da ne oldu mesela
Nhagada ben potensiyel görmüyorum yalandan aldılar. Ama potensiyel türk oyuncular denemelik de olsa alınmalı.
Çünkü yabancı sınırı var, kerem gibi barış gibi yerli bulmalıyız

Benim adaylarım, başka önerisi olan varsa yazsın

Ali habeşoğlu
Aral şimşir
Mithat pala

Olmuş topçu almak da ham topçu almak da bir stratejidir. Gelir gider bilanço yönetimin ve gk üyelerinin takip edeceği iş beni ilgilendirmiyor.

Okan diyorsa ben genç uğraşamam olmuş topçu getirin başkan da okeyliyorsa ortada bir sorun yok. Başkan şikayetçi olsa zaten hocayı gönderirdi. Ortada başarı var mı var sürdürülebilirlik var mı onu göreceğiz. Benim anlamadığım nokta neden bunu çok yanlis birseymis gibi görüyorsunuz.

Osimhen Mertens Torreira Davinson Sane İcardi izliyoruz ya. Açıkçası ben hocadan da baskandan da memnunum keyfini çıkartıyorum bu sürecin. İnşallah başarıli olmaya devam eder ve sürekli böyle gider.

Yazılmadıysa Baleba için 100 milyon civarı istiyorlarmış

Belki de 2 saat sonra leaoya kavusmus olacağız

Heycan var mi

Geri
Üst Alt