1-2 genç oyuncu fenere veya başka yere gider sorun yok deriz oyuncu ahlaksız, anası babası ahlaksız der geçeriz. ama bu kadar fire veriyorsa altyapı başka bir sorun vardır. saldım çayıra gibi bir ortam var muhtemelen. oyuncuların kariyerleri, gelişimleriyle ilgilenilmiyor diye tahmin ediyorum.
Altyapı yeniden yapılanıyor muhtemelen

Is yapmayan ve cikisi bi türlü olmayanların gitmesi normal su an

Sergen efe gündal diyorlardı. Sen bilirsin o çocuk nasıl? Prof sözleşme imzalayacakmışız
O iyiydi .hatta ben ne zamandır rast gelmiyordum ona ve sakatlıklar yaşamış sanirim arada.

Ve bunlar ciddi sakatlıklar galiba.ki çocuğu az gördüm ben. Bu sezon hiç izlemedim u 19u ama sonlarda dönmüş ve etkili oynamış efe gayet.

Florida doğumlu ve bence kampa alinabilir

O iyiydi .hatta ben ne zamandır rast gelmiyordum ona ve sakatlıklar yaşamış sanirim arada.

Ve bunlar ciddi sakatlıklar galiba.ki çocuğu az gördüm ben. Bu sezon hiç izlemedim u 19u ama sonlarda dönmüş ve etkili oynamış efe gayet.

Florida doğumlu ve bence kampa alinabilir
Mahmut alpaslan hoca çok övüyordu. Mükemmel bi çocuk diyor

Galatasaraylı yetkililerin bugün gerçekleştirmeyi planladığı Avrupa turu iptal oldu. (Ertan Süzgün)

Mahmut alpaslan hoca çok övüyordu. Mükemmel bi çocuk diyor
Fiziksel açıdan ve son vuruş açısından mükemmel evet

Yani bire birde rakibi yatırıyordu eskiden rahatlikla

İnceden star havası vardı ben ilk izlediğimde

Amerika'da doğmuş falan,etkisi var mı bilemem babasını sanirim premier lig takımları sıkıştırmış söylenene göre

Sözleşme imzalayacak olmamız iyi haber

Yıldım bu yönetimden valla

Rabimizin büyük bir sınavı bu bence ekonomik olarak rakiplerimizin çok çok önündeyiz ama başkan dursun Özbek transfer sorumlusu abdullah kavukçu

Altyapı yeniden yapılanıyor muhtemelen

Is yapmayan ve cikisi bi türlü olmayanların gitmesi normal su an
çıkış yapmak için oynatılmaları, gelişim gösterebilecekleri kulüplere kiralanmaları lazım. oyuncu gitmek istemiyorsa gönderirsin ama şimdiye kadar gelişimleri için ne yapılmış. umarım dediğin gibi düzgün bir altyapı anlayışına kavuşur kulüp.

Singo monacoda 3 alıyordu zaten ucuza getirmen çok da mümkün değildi
Hiç ben öyle bir şey hatırlamıyorum 2 kusur anca alıyordu 2 katı falan para verdik bize gelmek istemiyorken.Onun dışında zaten absürt para verme haricinde getirdiğimiz adam da yok , daha kadroda olanlara bile makul para vermiyoruz

Alt yapıdan şuan arda turan kadar kaliteli bir adam.ciksa o bile direkt formayı alamaz.Yunusun a takımda oynaması bile 4 5 seneyi aldı.O yüzden alt yapıdan gram.umudum yok

Geri
Üst Alt