Yonetimin en aptalca , bile bile lades modunda yaptigi hata icardiyi taraftar gozunde degersizlestiriyor olmasi iletisim becerisizliginden dolayi... Hadi yabanci kararini beklediler. 10+4 devam dediler - bariz belli neler olmasi gerektigi ama bunun iletisimini kuramiyor olmalari komik biraz.

Cok daha kafa patlatilmasi gereken kadro isleri var..

25 aldıkları oyuncuyu 18'e neden satsınlar? Oynatıyorlarmış bir de
1783161354739.webp

2 ay önce falan yazdım, adamın tüm stratejisi kamp yerine nasıl tatil yaparım üzerine kurulu. Icardi kaldığı an takımın transfer rotası baya bi kötü etkilenecek.

Icardi’ye hizmetleri için teşekkürler, karşılığını da hem maddi hem de taraftar sevgisi ve ilgisi ile manevi olarak aldı.

Her güzel şeyin bir sonu var

Artık onun mevkisinde Osimhen var

Şimdi artık önümüze bakıp kalan tek koşulsuz kontenjanımızı da olmazsa olmaz acil ihtiyacımız olan 10 numara için kullanmaya bakacağız .

Icardi ne yaptıysa kendi yaptı. Çoğu oyuncuya gösterilmeyen hoşgörü gösterildi. İlk geldiği sene dışında her sene kilo fazlasıyla oynadı. Kamplara geç katılmak için türlü bahaneler üretti. Ameliyatını bizim istediğimiz hastanede değil apar topar habersiz arjantin’de oldu. İlk 11 de olmadığı maçlarda ne ısındı ne maçı sonunda kutlamalara katıldı. Tatil ve izinlerde hep en son dönen oyuncu oldu. Şimdi de 1.5 aydır teklifimizi bekletiyor. Şuan kabul ederse kampa katılmak zorunda olduğu için hala yanıt bile vermedi. Eleştirenlere de laf etmeyin bir zahmet.

Transfer harekâtı Icardi yüzünden iptal edilmiş olabilir

kim olursa olsun kamp yerine tatile gidip kilo alarak gelecek topçu istemiyorum

bu haluk'un icardi'den ne çıkarı varda bu kadar kalmasını istiyor icardi bile bu kadar kalmak istemiyor

İcardi bilerek 7.5 istiyor sırf Galatasaray kabul etmesin diye. Kabul edersek biliyor ki kampa gelecek.

Sırf tatil yapmak için süreci uzatıyor en sonunda ağustos sonu Eylül gibi tamam hadi 5 milyona anlaşalım diyecek

Olay asıl orada belli olacak, bakalım bizim takım nasıl tutum sergileyecek
4 senedir bizde.
ilk sene eylül ayında mı kiralamıştık.
2. senesi PSG den bonservisini alamadığın adamı kampa nasıl götürecektik. Diğer yaz kamplarının hepsine takımla birlikte katıldı. Kalsın demiyorum, gitmeli zaten ama herife iftira da atmamak lazım.

2024-2025 yaz kampı kadrosu
Fernando Muslera, Mathias Ross, Eyüp Aydın, Kerem Demirbay, Mauro Icardi, Dries Mertens, Batuhan Şen, Wilfried Zaha, Leo Dubois, Derrick Köhn, Berkan Kutlu, Günay Güvenç, Mateus Tete, Halil Dervişoğlu, Hakim Ziyech, Victor Nelsson, Sergio Oliveira, Yusuf Demir, Gökdeniz Gürpüz, Lucas Torreira, Işık Kaan Arslan, Emin Bayram, Michy Batshuayi, Siraçhan Nas, Taylan Antalyalı, Jankat Yılmaz, Ali Yeşilyurt, Baran Aksaka, Eren Aydın, Kadir Subaşı, Berat Luş, Yalın Dilek, Efe Akman, Kazımcan Karataş, Metehan Baltacı, Berk Balaban.

2025-2026
Abdülkerim Bardakcı, Ada Yüzgeç, Ahmed Kutucu, Álvaro Morata, Arda Ünyay, Barış Alper Yılmaz, Batuhan Şen, Berat Luş, Berkan Kutlu, Carlos Cuesta, Çağrı Balta, Davinson Sánchez, Derrick Köhn, Efe Akman, Elias Jelert, Enes Büyük, Eren Elmalı, Eyüp Aydın, Furkan Koçak, Gabriel Sara, Günay Güvenç, Ismail Jakobs, Jankat Yılmaz, Kaan Ayhan, Kazımcan Karataş, Lucas Torreira, Mario Lemina, Mauro Icardi, Metehan Baltacı, Nicolò Zaniolo, Przemysław Frankowski, Roland Sallai, Victor Nelsson, Yunus Akgün, Yusuf Demir.

Şu icardi yi falan defedin bu kulüpten de önümüze bakalım artık. Herifler trossard mrossard çekecek mal mal karı ağızlı bi salağın sunduğumuz sözleşmeyi kabul etmesini bekliyoruz. Tüm karılarının götünde ülke ülke fink atması beni irrite ediyor artık. En aşık en çok karılarına düşkün sensin ulan tamam icardi

Şu icardi yi falan defedin bu kulüpten de önümüze bakalım artık. Herifler trossard mrossard çekecek mal mal karı ağızlı bi salağın sunduğumuz sözleşmeyi kabul etmesini bekliyoruz. Tüm karılarının götünde ülke ülke fink atması beni irrite ediyor artık. En aşık en çok karılarına düşkün sensin ulan tamam icardi
sen atamıyorsun diye kıskanmayalım herifi

Geri
Üst Alt