Valla tesis mesis yapacağız diye adam gibi transferler yapmazlarsa bu taraftar o tesislere girer yıkar. Tesis değil transfer istiyoruz başarı istiyoruz. İyi oyuncular ve başarı gelmedikten sonra dünyanın en iyi tesisini yapsan ne olacak? Belki fenerliler yer ama biz yemeyiz böyle şeyleri.

Forumun saflık seviyesi beni öldürüyor.

İçinizdeki kini kusmak için illa en zayıf gördüğünüz bir oyuncuyu seçmek zorunda değilsiniz misal.

İcardi hayır ben kalacam beni bekliyorsunuz diyor yönetim de bekliyor transfer yapamıyoruz bu sebeple evet.
Bu nedenle icardiyi boklama ayini yapalım.

Bu sezon şampiyonluğu kaybedersek şaşırmayacağım. Yönetiminden, teknik ekibine herkesi çok rahat, büyük bir rehavet içinde görüyorum. Muhtemelen transferler yine kampa yetişmeyecek. Görünen o ki, eylül ayına kadar işkence devam edecek. Zaten son şampiyonluğumuz biraz da fener'in aptallığı yüzünden gerçekleşti. Kaç kere fırsat verdik, değerlendiremediler. Ama papaz her zaman pilav yemez. Bu sezon özellikle fb daha güçlü olacak gibi. Yani işi ciddiye almazsak büyük bir hayalkırıklığı yaşayabiliriz.

Forumun saflık seviyesi beni öldürüyor.

İçinizdeki kini kusmak için illa en zayıf gördüğünüz bir oyuncuyu seçmek zorunda değilsiniz misal.

İcardi hayır ben kalacam beni bekliyorsunuz diyor yönetim de bekliyor transfer yapamıyoruz bu sebeple evet.
Bu nedenle icardiyi boklama ayini yapalım.
Ayin ne zaman ve nerede?

Bu sezon şampiyonluğu kaybedersek şaşırmayacağım. Yönetiminden, teknik ekibine herkesi çok rahat, büyük bir rehavet içinde görüyorum. Muhtemelen transferler yine kampa yetişmeyecek. Görünen o ki, eylül ayına kadar işkence devam edecek. Zaten son şampiyonluğumuz biraz da fener'in aptallığı yüzünden gerçekleşti. Kaç kere fırsat verdik, değerlendiremediler. Ama papaz her zaman pilav yemez. Bu sezon özellikle fb daha güçlü olacak gibi. Yani işi ciddiye almazsak büyük bir hayalkırıklığı yaşayabiliriz.

4 kere şamp olduk yeter...

Aynen şampiyonluk ve CL gelirini kaybetmek uğruna tesis daha önemli. Böyle bir görüşte olacaklarını sanmıyorum habere mesafeli yaklaşıyorum.

Galatasaray muhabirleri aşırı aşırı kötü 1 tane iyi muhabir yok, duyumcu Tolgahan kadar kaliteleri yok

İşte o çilek transfer
Construction GIF by Division of Campus Planning, Infrastructure, and Facilities – Virginia Tech

Geri
Üst Alt