Trossard yeni Mertens olur eğer Beşiktaş alabiliyorsa çok iyi transfer.

Son düzenleme:
Fener, bjk harıl harıl çalışıyor, transfer yapıyor bizimkiler daha bekleyeDURSUN

Trossard toplamda 50-60 m euroluk paket. Biz ise free agent Icardiyi sadece 4+1 m euroya ikna etmeye çalışıyoruz. Bence doğru yoldayız :)

Bu arada tesisler bütçesi nedeniyle transfere para harcanmayacak haberine dalga geçiyoruz değil mi? Ciddiye alınmıyor yani. Çünkü alakaları yok bildiğiniz üzere. Yetki alınırken de başkanın dediği gibi Aslantepe'nin finansmanı için Vakıfbank ile kredi anlaşması yapılacak zaten. O yüzden transfer bütçesini engellemeyecek bu haberler yani yalan. Bunun dışında sene sonuna doğru hem Mağazacılık halka arz hem de ondan sonra muhtemel sermaye artışı ile 170-180 milyon dolar civarı muhtemel bir nakit girdisi de olacak. Yani bu yönetim transfer yapamıyorsa bunu tesise bütçe ayırmak için değil beceriksizliklerinden dolayı yapamıyordur. Tesise bütçe aktarıyor gibi yönetimin beceriksizliğini örtmek için olan haberlere inanmayalım.

Halla sallai diyenler leao fernandes ve greenwood diyo

Kimi gönderip alacaksın sevgili kardeşim sallai kalsın derken

Torreira gitmesin derken

Bu kafayla hayal falan kurmayın siz

İzleyin elalemi,herif 1 aya mefta olacak zaten.gelse ne olur jkya

Bu arada tesisler bütçesi nedeniyle transfere para harcanmayacak haberine dalga geçiyoruz değil mi? Ciddiye alınmıyor yani. Çünkü alakaları yok bildiğiniz üzere. Yetki alınırken de başkanın dediği gibi Aslantepe'nin finansmanı için Vakıfbank ile kredi anlaşması yapılacak zaten. O yüzden transfer bütçesini engellemeyecek bu haberler yani yalan. Bunun dışında sene sonuna doğru hem Mağazacılık halka arz hem de ondan sonra muhtemel sermaye artışı ile 170-180 milyon dolar civarı muhtemel bir nakit girdisi de olacak. Yani bu yönetim transfer yapamıyorsa bunu tesise bütçe ayırmak için değil beceriksizliklerinden dolayı yapamıyordur. Tesise bütçe aktarıyor gibi yönetimin beceriksizliğini örtmek için olan haberlere inanmayalım.
Tamamen başkanın kendi keyfinden. Bi gün tersinden kalkmazsa bütçe de açabilir. Adamın 2 dudağının arasına sıkışmış bi durum var

Halla sallai diyenler leao fernandes ve greenwood diyo

Kimi gönderip alacaksın sevgili kardeşim sallai kalsın derken

Torreira gitmesin derken

Bu kafayla hayal falan kurmayın siz

İzleyin elalemi,herif 1 aya mefta olacak zaten.gelse ne olur jkya
Sallaiden nefret ediyorum de geç yav durup durup adama sariyorsunuz boş yere

nübel ve salih i almis jokey kulübü

tzard ve vlahovic isi de olursa ekibimize kafa tutabilirler

Lemina ile sözleşme uzatma fikri bana çok tuhaf geliyor, 2 ay sonra 33 yaşına girecek Lemina. Geçen sezon 4 farklı sakatlıktan toplam 7 maçı kaçırdı. Bir de asıl sıkıntı sezon içerisinde dalgalanması çok farklı bir oyuncu. Önemli bir maç oynarken Lemina ve bir sonraki hafta lig maçı oynarken Lemina inanılmaz farklı oyuncular olabiliyor

Çok sevdiğim iyi de bir futbolcu olduğuna inandığım biri olmasına rağmen yollarımızı ayırmanın tam da vakti gibi geliyor. Bir de kadro planlaması yaparken de çok tuhaf geliyor bana, belli ki Torreira takımda kalacak, arkasında Lemina da duruyor diyelim geçen sezon bu defansif orta saha ikilisiyle şampiyonlar liginde özellikle deplasman maçlarında ezildik şimdi yine aynı ikili ile devam etmek tuhaf geliyor. Bu iki oyuncunun arkasına bir başka defansif orta saha daha aldık diyelim 10+4 yabancı hakkımızın 3 tanesini sadece defansif orta saha için kullanmak da saçma geliyor zaten takımın geri tarafında 3 tanesi bek 1 tanesi de stoper olmak üzere 4 yabancı hakkımızı da kullanıyoruz. Bakıyorum Stoper, Merkez Orta Saha, 10 Numara, Kanat ve Forvet transferi olmak üzere 5 transfer daha gerekiyor işin içinden pek çıkamıyorum açıkçası

Lemina 'yı geçtim Torreira ve Davinson ile de yolları ayırmanın vakti geldi bana kalırsa...

Bu transfer dönemi kanser olacağı belli idi. Uzatın lemina icardi ile ki adam almayın. Stoper, 6, 10, kanat, forvet en az 5 adam ihtiyacı varken yine son günü bekler yönetim.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt