kardeş önceki muhabbetleri okumadan konuya balıklama atlamasan mı? renktaşın birisine gönderme yapıyorum orada
Baştan açıkla kardeş o zaman yahu. Hepimiz gerildim zaten. Her sene aynı şey transfer dönemi kanseri yüzünden burada millet birbirine küsüyor. Neyse kusura bakma pardon o zaman.

Baştan açıkla kardeş o zaman yahu. Hepimiz gerildim zaten. Her sene aynı şey transfer dönemi kanseri yüzünden burada millet birbirine küsüyor. Neyse kusura bakma pardon o zaman.
yahu ben her yazdığımın nedenini mi açıklayacağım. adı üstünde forum, sohbet akıyor. bodoslama girmemek lazım

Altyapıdan yunus ve ozan hariç yüzümüz ne zaman güldü
Tamamen kapatın o bütçeyle 1 tane u23 orta saha alın arkadaş

Kale uğurcan günay jankat
Sağ bek singo sallai
Solbek Jacobs eren
Stoper davinson apo kaan ayhan arda ünyay
Orta saha torreira sara ilkay nhaga
Kanatlar bay yunus sane
On numara yok
Santrafor osimhen kutucu
Mevcut kadro bu.
En az 1 stoper 1 6 1 8 no 1 sol kanat 1 santrafor 1 10 numara 1 joker transferi lazımken hiçbir şey yapılmaması can sıkıcı 20 kişi var bunlardan yollayıp kalitesini artırma transferi yapmasak bile 6-7 transfer lazım

Arkadaşlar Galatasaray 'da transfer bitmez. Sabırlı olun okan hoca 30 milyonluk bir kazık sokacaktır bu senede. Şaka bir yana ağustos 'un başına kadar transfer beklemeyin.

kadayıf 10 no
Nhaga gibi kulübeye hapsolacak u23 ortasaha
devre arası maaşı karşılığı başkasına kiralayacağımız fahiş bonservisli bek
zorunlu olmayan yüksek bonservis opsiyonlu aidiyetsiz 1 gol katkısı verecek dümenden kiralık kanat

Geldi mi

Vizyonsuz tembel sürüleri sizi. 40 milyondan ucuz oyuncuya çöp muamelesi çeken işnilmezler sizi. Allah hepinizin belasını versin yok ılun gidin

Davul zurnayla uçak kaldırıp Avrupa’ya transfer görüşmelerine gidiyorlar diye haber de düşmedi vallahi yaprak kımıldamıyor arkadaş

Şu tabloda bizim için en hayırlısı Burnley'in Lesley'i 1.5 ay falan satamaması olur. Ancak Ağustos ayının sonlarında bizim zorunlu satın alma opsiyonu bile koymadığımız ölücü teklife razı olabilirler. Çünkü her halükarda elden çıkaracaklardır oyuncuyu.

Zaten bizim sunduğumuz tekliflerle herhangi bir takımın kaliteli oyuncusunu şu mevsimde elden çıkarma ihtimali sıfır. Bu yüzden ne alacaksak ligler başladıktan sonra alırız.

Icardi kararını verebilse başlayacak operasyonlarda karar veremedi herif

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt