Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.150
- 101.367
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ank baya sürtünüyor
Büyük maçları geçtim Kocaeli, Samsun, Göztepe, Gençler, Antalya'ya üstünlük kuramayan takım seneye 34 maçta 30 galibiyet mümkün değil alamaz yeni bir Osimhen tarzı Bruno Fernandes filan çözersek olur onun hariç imkansız.
Çok korktum bize gelecek diyeSalihe mi yangın yapıldı ben mi yanlış gördüm.
Herif koca sezon 74 dk oynamış
Ank baya sürtünüyor
Dinlenmiş diri bir şekilde geliyor işteSalihe mi yangın yapıldı ben mi yanlış gördüm.
Herif koca sezon 74 dk oynamış
Ank baya sürtünüyor
Can daha yetenekli. Alman altyapısı var. Fundamentali daha iyi. Yaşı da genç aralarında 5.5 yaş farkı var. Şu an bile kulübü 40-45 istiyor. 2 sene sonra daha da değerlenince nasıl alacaksın? Kenan gibi 100 olabilir sonra kafamızı taşlara vururuz artık keşke alabilecek imkanımız varken alabilseydik diye. Barış bu sene iyi oynadığı kadar bir o kadar da berbat maçlar çıkardı. Boş kaleye kaç tane atamadığı maç var. Uzaktan gol attığını da ben hatırlamıyorum. Tek avantajı iyi bir fiziği var o kadar.
Yıpranmamış diri bir salihDinlenmiş diri bir şekilde geliyor işte
Aral simsir in bölgesinde oyuncu bolmuş o yüzden istenmemiş. Bunu diyen adamı futbol habercisi diye ciddiye almak akıl tutulması olur. Kraldan cok kralcı boş adamın teki kendisi.Böyle yazan bir muhabiri burda yasaklamaliyiz bence. Zaten dogru bildigi transfer sayisi 10 senede 1 bile degildir, belki bozuk saat misali tutturmustur sansa ama bos muhabir.