Zaten öyle değil mi sürekli anıyoruz sağolsun bize böyle bir miras bırakmış bazı kahramanlar pelerin giymez.
Gardiye çok anlam yüklüyorsun. Sarı kırmızı işemiyor sonuçta bu adam parasına bakıyor.

Teşekkür etmek istiyorsak en büyük teşekkür Erden Timura aittir onun ikna ettiği topcularla 4 sene buralara geldik. Hiç bir menfaati olmadan yapmıştır. Gardinin menfaati vardır ona o kadar mana yükleyemem kusura bakma

Gardiye çok anlam yüklüyorsun. Sarı kırmızı işemiyor sonuçta bu adam parasına bakıyor.

Teşekkür etmek istiyorsak en büyük teşekkür Erden Timura aittir onun ikna ettiği topcularla 4 sene buralara geldik. Hiç bir menfaati olmadan yapmıştır. Gardinin menfaati vardır ona o kadar mana yükleyemem kusura bakma
Erden Timur'u zaten her daim saygıyla anıyorum, onun vasıtasıyla Gardi bu kulübe kazandırıldı halende ekmediğini yiyoruz. Komisyon illa ki alacak ama bu adam 21/22'de Trabzonspor'la arası iyiydi şampiyonlukta kritik oyuncular getirdi 22/23 yine bizle çalıştı ve onun ekmeğini yedik.

Erden Timur'un da katkısı Dursun Özbekten fazladır hem saha içi hem saha dışı hem Gardi'yi kazandırdı hem de Okan hocanın arkasında duvar gibiydi her daim reste rest TFF, MHK alayına karşı savundu.

Yönetimden kat ve kat fazla payı olduğu kesin ki istatistikler bunu söylüyor. Hocasını her daim TFF, MHK, yalı çocuğu, rakiplere karşı yalnız bırakan bir yönetim hiçbir şampiyonlukta pay sahibi değildir.
Senin fikrin. Gardi'den her daim fazla katkıları oldukları bana göre kesin. Şampiyonluklar da her daim ana par Okan hocanın zaten ama Gardi'nin %1 ise yönetimin %2 idir. Maaşları ödemek, kadrodan kritik adamları satmamak yeterli.

Erden Timur'u zaten her daim saygıyla anıyorum, onun vasıtasıyla Gardi bu kulübe kazandırıldı halende ekmediğini yiyoruz. Komisyon illa ki alacak ama bu adam 21/22'de Trabzonspor'la arası iyiydi şampiyonlukta kritik oyuncular getirdi 22/23 yine bizle çalıştı ve onun ekmeğini yedik.

Erden Timur'un da katkısı Dursun Özbekten fazladır hem saha içi hem saha dışı hem Gardi'yi kazandırdı hem de Okan hocanın arkasında duvar gibiydi her daim reste rest TFF, MHK alayına karşı savundu.
Ee öyle zaten. Erden beyin yaptıklarını kimse yapmaz. Gönülden yaptı bu işi. Bir devir açtı Türk futbolunda. Ve malesef 3. Dünya ülkesinde adamı yediler

Senin fikrin. Gardi'den her daim fazla katkıları oldukları bana göre kesin. Şampiyonluklar da her daim ana par Okan hocanın zaten ama Gardi'nin %1 ise yönetimin %2 idir. Maaşları ödemek, kadrodan kritik adamları satmamak yeterli.
Okan hoca zaten en üstte olur > Erden Timur > Gardi > Yönetim sıralama budur. Yönetim zorluklar içinde yönetmiyor devasa gelirlere sahip bir şekilde paraları ödeyebiliyor zaten divan ve genelkurul dönemi rakamlar ortada büyüyen ekonomi ortada bunu kendileri değil taraftar yapıyor.

Ee öyle zaten. Erden beyin yaptıklarını kimse yapmaz. Gönülden yaptı bu işi. Bir devir açtı Türk futbolunda. Ve malesef 3. Dünya ülkesinde adamı yediler
Umarım bir gün başkan olarak görürüz şu an hak ettiğimiz seviyeleri sağlar ama tekrar o topa girer mi pek sanmıyorum ya da başkan adayı olsa bizim liseliler seçer mi onu da sanmıyorum.

Bana kizmayin ama terimi artik ne baskanlikta ne de teknik direktorlukte gormek istemiyorum .. secim zamanlarinda gelsin oyunu kullansin sonra gitsin torunlarini sevsin .bu sekilde cok daha huzurlu ve rahatiz ...

Ne güzel işte para tesislere gidecek, sporcu yetiştireceğiz 10 sene sonra oradan milyonlar kazanacağız.

Yahu 2 adama ciddi para verirsin rotasyonu kiralık veya ucuz genç yerliyle çözersin zaten her adama para saçacak da değiliz. Can uzuna bir de 1 veya 2 baba yabancıya para basarsın diğerleri ya kiralık opsiyonlu ya da genç Türk olur. Mesela ümit Akdağ'a 15 vereceğine 2-3e sivasın sol stoperini alırsın. Deniz zeitler filan yoklarsın vb. 18 tane birbirine yakın kalite 7-8 tane rotasyon türü adamla kadro kurarsın. 23 yaş altı yabancıyı dünya yıldızı değilse kiralık opsiyonlu almak gayet mantıklı.

Problem sirf alisda degilki? biz yillardir oyuncu da satamiyoruz, kullanmadigin oyunculari baska kulupleri catir catir satiyor.

Takimdaki copler simdiye satilsa yada fesih islemi yapsilsa, en azindan takim temizleniyor diyecez.

Oda yok

Baska kulupler nasil yapiyor anlamiyorum

siz hala tostos basganin sessiz sakin kudretini ozumseyememissiniz

Geri
Üst Alt