roma greenwood için bekleme kararı almış maalesef hayat bitti.Bizimkilerin hala ana planda torr-sara ossi ve bekte sallai ile devam edeceğini düşündüğüm için artık maalesef rakiplere odaklanmış durumdayım sadece , onlar yine saçmalarsa biz şamp oluruz

roma greenwood için bekleme kararı almış maalesef hayat bitti.Bizimkilerin hala ana planda torr-sara ossi ve bekte sallai ile devam edeceğini düşündüğüm için artık maalesef rakiplere odaklanmış durumdayım sadece , onlar yine saçmalarsa biz şamp oluruz
öyle bişey yok oyuncu ile anlaştı haberleri düştü, 45 m teklif verecekmiş roma

Tüh ya Bertuğ için 15 m euro isteyen kulübe karşı kolaylık sağlamışız yakında Kazımcan'ı da veririz mis gibi yöneticilik.

Trabzon, Aral'ı alsın diye aradan çekiliriz mütevazilik yaparız işte yöneticilik budur.

Salih Özcan'ı 100 kg Kaan varken yerine tercih etmeyiz, yöneticilik bunu gerektirir.

Salih demirbay kadar katkı veremez. Kadayıf olmuş artık. Geçen sene de gökhan için yangın yapıp yine kaan ile kıyaslandı burada.
Bu herifleri artık alt seviyenin herifleri şunları anlayın.
Taraftar hedefi küçüktürse yönetim daha boka sarar.
O nedenle her daim en iyisini isteyeceğiz.

Salih Özcan ile ilgili fikir verenler geçen sene Dortmund’da süre bulamamasını baz alıyor ama süre bulduğu İspanya deplasmanında ve Abd maçında gayet iyi görünüyordu. Kaan’ın yerine isterdim açıkçası kadro derinliği açısından iş görürdü.

Salih demirbay kadar katkı veremez. Kadayıf olmuş artık. Geçen sene de gökhan için yangın yapıp yine kaan ile kıyaslandı burada.
Bu herifleri artık alt seviyenin herifleri şunları anlayın.
Taraftar hedefi küçüktürse yönetim daha boka sarar.
O nedenle her daim en iyisini isteyeceğiz.
Salih'i alamazsak yerli rotasyonda kimi alacağız ki örnek veriyorum Trabzon bile rotasyona Samet'i çekmek zorunda kalıyor çünkü Konyaspor Adil için 6-7 m euro rakamlarını istiyor.

Bugün Salih'i almayalım ama ortalama bir anadolu kulübüne gidip orta saha rotasyonu için adam sorsak 10 m euro çekecekler.

Mendil verelim mi daha fazla ağlayacak mısın.
Greenwood da greenwood başka kelime bilmiyor musun acaba.
Gidiyorum geliyorum aynı muhabbet.

Salih'i alamazsak yerli rotasyonda kimi alacağız ki örnek veriyorum Trabzon bile rotasyona Samet'i çekmek zorunda kalıyor çünkü Konyaspor Adil için 6-7 m euro rakamlarını istiyor.
Sahi alsanda avrupada yazdıramıyorsun yazdırırsan da eksiliyor.
Günay ve kaan ile o dengesizliği gereksiz yere yapıp duruyoruz misal.
Oraya yurtdışı yetişmiş hakkından biri eklenecekse buna değecek genç biri olmalı bence.
Yurtiçine de yönelebiliriz, fena olmayan oyuncular var.

Emirhan ilkhanı git al mesela 1 sene sözleşmesi var. İtalya görmüş 22 yaşında velet.

Sahi alsanda avrupada yazdıramıyorsun yazdırırsan da eksiliyor.
Günay ve kaan ile o dengesizliği gereksiz yere yapıp duruyoruz misal.
Oraya yurtdışı yetişmiş hakkından biri eklenecekse buna değecek genç biri olmalı bence.
Yurtiçine de yönelebiliriz, fena olmayan oyuncular var.

Emirhan ilkhanı git al mesela 1 sene sözleşmesi var. İtalya görmüş 22 yaşında velet.
Emirhan İlkhan kafasında futbol oynamak olsa zaten onu belli ederdi bazı futbolcular var mental açıdan tamamen sorunlu Emre Mor'dan öteye gitmez gece hayatına düşkün, Salih'i beğenmiyorsan başka önerin varsa duyalım ki beğenmediğine göre vardır.

doğan alemdarı aralı emin bayramı neden almaz bir yönetim kötü niyetlisiniz çünkü derdiniz Galatasaray falan değil
Dostum yönetimin net düşmanıyım ama Aral'ı hiç izlememekle birlikte bu 3 adamın GS forması giyme şansları olduğunu düşünmüyorum, naçizane. Esas eleştiri plansız programsız iş yapılmasına gösterilmeli, ne gitmesi gerekenler gidiyor, ne de adam gibi bir kadro revizyonu yapılıyor. Hoca zaten tam keyif adamı, umurunda bile olduğunu sanmıyorum, devamlı sırıtıp poz kesme peşinde. Erden Timur'un mirasının dibini sıyırdı, kendi aldırdığı hiçbir topçudan doğru düzgün verim alamadık. Bu kulüpte sırf 3-4 orta alt sınıf yerli oyuncu için yangın çıkarmak yerine, komple takımın geleceğine tüy dikilmesine isyan edilmeli.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dostum yönetimin net düşmanıyım ama Aral'ı hiç izlememekle birlikte bu 3 adamın GS forması giyme şansları olduğunu düşünmüyorum, naçizane. Esas eleştiri plansız programsız iş yapılmasına gösterilmeli, ne gitmesi gerekenler gidiyor, ne de adam gibi bir kadro revizyonu yapılıyor. Hoca zaten tam keyif adamı, umurunda bile olduğunu sanmıyorum, devamlı sırıtıp poz kesme peşinde. Erden Timur'un mirasının dibini sıyırdı, kendi aldırdığı hiçbir topçudan doğru düzgün verim alamadık. Bu kulüpte sırf 3-4 orta alt sınıf yerli oyuncu için yangın çıkarmak yerine, komple takımın geleceğine tüy dikilmesine isyan edilmeli.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arali bende hic izlemedimde danimarkada bir sey yapmiş 15 milyona alinan bir herif iste 10+4 un oldugu yerde denenmez bir sey degil hani. Çokta turk oyuncu yok ayrica 500 tane varda 499 tane kalmadi yani alinmamasina tepki gosterilmesi gayet normal.

Sayin sebehattin beyin gazina gelmeyelim. Yönetimimiz en iyisi icin calisiyor. Guvenelim yönetimimize

Bugün Salih'i almayalım ama ortalama bir anadolu kulübüne gidip orta saha rotasyonu için adam sorsak 10 m euro çekecekler.
Yerli rotasyona ihtiyacımız mi var elimizde milli olan 6 tane oyuncu var farklı pozisyonlarda genç olsa neyse dicem de 27 yaşına gelmiş leminadan fazla kontrat isteyen adam için bu istek niye

Emirhan İlkhan kafasında futbol oynamak olsa zaten onu belli ederdi bazı futbolcular var mental açıdan tamamen sorunlu Emre Mor'dan öteye gitmez gece hayatına düşkün, Salih'i beğenmiyorsan başka önerin varsa duyalım ki beğenmediğine göre vardır.
Dayı geçen sene 75 dakika oy ayan biri ile dolduracaksan eğer orta saha almak zorunda değilsin. O kadar oynamış 19 yaşında bir velet sahibiyiz zaten.
Git hakkını farklı bir yerde kullan misal kaanın kardeşi var mertcan.

Yetmedi mi gir araya 8 milyona başar önal al.
2 tane genç enerji sana.

dursun özbek ve okan buruk kadar kısmetli insan yok osimhen mucizesi denk gelmese ikisi de şuan yoktu kulüpte

Geri
Üst Alt