- 31 Ağustos 2021
- 69.460
- 49.722
- 3.258
Kardesiyle transfer fikir alisverisi pozu mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kardesiyle transfer fikir alisverisi pozu mu
Yanlışlıkla ciddi ilişki yaptık artık bu işlerde yokuzBen sadece V görünce kuduruyorum. Bu arada C2 den 35 yaşında bir dul denk geldi.![]()
Yanlışlıkla ciddi ilişki yaptık artık bu işlerde yokuz
![]()
Kendisi 2 sene önce gidip vitaminsiz jelerti 8 milyona sokmadı mı.Dursun baskanin singo transferine kizip okana istedigi topculari almamasini destekliyorum. Baskanim en iyisini bilir
Bizden kaçan da geri gelmek istemiyor işte. Gelmek isteyen nasıl geliyor.Ozan kabak bedavaydı almadılar Emin 2 3 milyona çözülebilecek almadılar Aral piyasadaki en iyi yerlilerden biri almadılar . Doğru dürüst para harcamadan su 3 yerliden ikisi kesin alınabilirdi. Daha aksiyonun en ufak Belirtisi yok piyasada yerli kalmadıktan sonra başlarlar yerli aramaya kimi bulacaklarsa. Hainler
Ne limiti olmNecati Ateş: "Sabır acıdır, meyvesi tatlıdır. Son gün geldi Osimhen. Son günlerde geldi Torreira, Mertens, Mata. Sabırlı olun lütfen, gaza gelmeyin. Yönetime, başkana güvenin. İstenen kadro kurulacak. Ama harcama limitleri ve yabancı kuralı Galatasaray'ın işini biraz zorlaştırıyor. Diğer takımların işi çok daha zor. Sabırlı olun, bekleyin. Galatasaray'a bir anda bambaşka yıldız düşebilir orada."
Tamam bu Neco belli etmiş tarafınıNecati Ateş:"Şahan. Sana sesleniyorum.Masaya 50 milyonu koy yoksa şımarıklık yapma. Başkanla ilgili konuşuyorsun dikkatli ol.Hadsiz."
Leao =singo +10. 3 sene 2 milyon da maaşını öderiz40 verin leao'yu alın singoya 30 verirken iyi
Belliydi zaten Roma'ya gideceğiRoma, Mason Greenwood ile 4.5 milyon euro maaş karşılığında anlaşmaya vardı.
İtalyan devi, bonuslarla birlikte 45 milyon Euro teklif yapacak. Marsilya'nın beklentisi ise 50 milyon Euro.
(La Gazzetta)