duran müthiş oldu aston villadan alsak kutlama olurdu fenerdeki ortamdan psikolojisi bozulmuştu adamın
Aston Villa'dan 70'e Arabitan'a gitti zaten oyuncu. Lakin Fb'ye gelirken de yazdım ben kendisini o kadar çok beğenmiyorum. Çok iyi bir şut yeteneği var ama mesela asla fizğinin oyuncusu değil kendini çok rahat bırakıyor. Mental olarak çok değişik adam. Arabistan'da da Fb'ye benzer mental durumu vardı. Kırmızı karta inanılmaz yatkın bir santrafor. Fb'de verilmeyen kartlar bizde verilir yani. İşin artı tarafı şu Fb kendisine 1 sezon 21 verdi sen 4 veriyorsun, yine burası kendisini tekrar göstermek için artık son şansı, biir de elinde çok saygı duyduğu Davinson var. Ben almazdım ama hayırlısı, Okan hoca idare edebilirse çok yetenekli yedek santraforumuz olur bu sezon.

IMG_1801.webp

Duran konusunda çekincem saha dışı değil saha içi olur. Konsantrasyon seviyesi max 20 dk.

1 yıllık maliyeti 4 milyon deniyor. İyi güzel de bu adamın bonservisine 70 milyon takımı var o ne istiyor? Bir de hadi bu adamı kazandım opsiyonu ne olacak, uygun olmayacağı bence kesin? Bana pek mantıklı transfer olarak gelmiyor. Bonservise 15 civarı vereceğimiz ama yıllığı 1.5-2 olacak bir u23 santrafor tercih ederdim. Beğenmem ben bu transferi.
Adamlar istemiyor, yabancı sınırından yiyor orada az zorlasan 10 milyona bonservisini de alısın. O büyük risk olarak görüyor bizimkiler ki doğrusu da bu.
Ha sözleşmeye performansa dayalı bir satın alma bedeli eklemek kötü bir fikir olmayabilir.
Biraz mentali toparlasa geri döneceği yer pl elemanın.

Forvet hattı bayağı mantıklı olur yabancı gevşerse. Para yoksa kira da olur. Deniz Gül CL’de yabancı sayılacakken Mouandilmadji U23’ten denenir. Romulo tarzı olabilecek tek isim bizim ligde. Stopere Apo yerine Van Dijk lazım Sanchez göndermeden.
Mouandilmadji 28 yaşında hocam.

Arabistan-fb-zenit üç takımda da tutunamamak sıkıntı. Ank güvenilir değil neyse ki o açıdan mutluyum.

Geri
Üst Alt