Olumlu tarafları kadar eksik yönlerinden de bahsetmis reis. Saşırdim doğrusu; Bundesliga menşeyli her oyuncuya abartılı güzellemeler yapardı hep; yanıldıkça daha temkinli olmak gereği hissetmiş anlaşılan. Bu videodaki görüşlerine A dan Z ye katilıyorum, daha iyi ifade edemezdim. Beklentiyi doğru belirlemek gerekiyor; aksi halde bizim paralar çöpe gideceği gibi, çocuğun istikbali de sekteye uğrayacaktır. Bana kalsa 10/FA/SS yerine direkt 4-3-3 tercih ederim zaten ama hoca ille 4-2-3-1 diye tutturacagi için, bari veteran birisine geri dönüşü olmayacak paralar savurmak yerine, geleceğe dair umutlü olabilelim derdindeyim özetle...

Fener Greenwood falan alırsa bizimkiler transfer çalışmalarına anca başlar

Transfer falan fenere endeksli, Şampiyonlar Ligi, Avrupa'da rekabet falan hikaye, vizyon bu kadar

osimen - duran
bay - lemina - toreyra - sane
jakup - bardak - sances - zallayi
ugurcan​

Tek yaratici herif Sane. O da bir mac oynuyor, bir mac kayboluyor. Osimhen katil olur bu takimla sezona girirse.

bu capsiz yönetim max bu kadroyu kurabilir

karsi taraf 4 kere üst üste sampiyon olmus olsaydi realden falan oyuncu indirirdi

bizim beceriksizler rezil edecekler bizi

Icardi artık sözleşmeli futbolcumuz değil. Bi rahatlama geldi

Edit: Son günümüzmüş :)

Duran-Osimen cift forvet muthis akar he

Çift forvet aşıkları başlamış mesaiye yine. Julian alvarez tarzında gezici bir forvetin yoksa yapmayın abi şu çift forvet bokunu artık. Elmander-necati olur ama osimhen - john duran olmaz veya osimhen - icardi olmaz beyler OL MAAZZZZZZ

Geri
Üst Alt