Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.501
- 20.839
- 2.233
Önce Lucumi yazdım sonra yabancı kuralı diye mecbur kaldım.heis şu kadroya bardakçıyı yazarken için sızlamıyor mu YA HU
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Önce Lucumi yazdım sonra yabancı kuralı diye mecbur kaldım.heis şu kadroya bardakçıyı yazarken için sızlamıyor mu YA HU
Kendimizi kanıtlamızı istiyor beyefendi ancak o zaman inanacakmış
Hep diyorum bizim taraftar biraz aksiyon almalı
Kemerburgaz'a gitmeli lise önüne gitmeli açıklama filan yapmalı
DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haalaannnaddddd
Fizik kalite tempo ve dribling benceGravenberk ile Sara'nin arasindaki fark nedir mesela
Abi ben ben değildim ya ha geldi ha gelecek derken uyumuyordum hiç. Kavuştuk sonunda tabii ama ben de çok yıpranmıştim gerekli dersleri aldımGecen sene osi konusunda şahsımı intahara surekleyecek kadar karamsardin reis. Osi bambaska bi adam tabi kiyaslamiyorum da bu seneki rahatligin beni sasirtiyor

kapat abi kapatErtan Süzgün: "Galatasaray'da 25 Temmuz'dan önce birşey beklemiyorum ben"
@Ata B. OğuzOfansif orta saha oynar ya10 numara değildir
Bu herif 8 numara başka birşey değil, alırsan Sara'nın yerine almış oluruz yani upgrade yaparız orayı.Ofansif orta saha oynar ya
Messiaktif brunodan daha iyi 10 yok kimmiş daha iyisi
Fb alır bence. Belli ki Aziz efsane başkan olayım 1 sezon şampiyon yapıp sonra bırakırım derdinde. 50-55 verir alır.