rotasyona adam bulmakta kolay değil, jelerti, frankı filan kötü adammıydı tutmayınca tutmuyor. sende rotasyona soktuğun adam sallai, hocanın beke evirmesi olan bir oyuncu. git al gel demekte kolay değil. oyun kurguna uyacak, ülkeye adapte olacak. valla işimiz zor her transfer nokta atışı olacak mevcut yerli kadronun seviyesi koruncak bir sürü iş.

Salih Özcani isteyenler neyin kafasinda ya? Adam senelerdir ilk onbir oyanmisligi yok. Geçtigimiz sezon toplam Dortmund'da zaman aldigi dakikalar 73! Tüm sezon.

1782817351185.webp

Dortmund'da oynadigi maç sayilarinada bakmayin, son 15 dk falan. 2024/2025 sezonunda 22 maç'a çikmis ama toplam dakika 750 falan yani ortalama o 22 maçta 35 dakika maç basi.

Adam en verimli yillarinda normal oynatilmiyor. Gelip simdi bizmi bundan katki alacaz? Hiç gerek yok aman.

Salih Özcani isteyenler neyin kafasinda ya? Adam senelerdir ilk onbir oyanmisligi yok. Geçtigimiz sezon toplam Dortmund'da zaman aldigi dakikalar 73! Tüm sezon.

Ekli dosyayı görüntüle 327184
Dortmund'da oynadigi maç sayilarinada bakmayin, son 15 dk falan. 2024/2025 sezonunda 22 maç'a çikmis ama toplam dakika 750 falan yani ortalama o 22 maçta 35 dakika maç basi.

Adam en verimli yillarinda normal oynatilmiyor. Gelip simdi bizmi bundan katki alacaz? Hiç gerek yok aman.

Diri bi Kaan Ayhan...

osimhen gibi fırsat düşsede alamayız artık sınırdan dolayı ulan izin verinde şu ülkeden bir kulüp seviyeyi aşsın. yayıncı kuruluşa ona buna domalmaktan ne ligin seviyesi ne ülke futbolu bir adım yukarı çıkıyor.

salih çöpüne domalacağıma berkanı geri getirim yeminle gördüğüm en kötü orta saha topçularından biri olabilir bu salih. isteyen ne zaman izledi bu herifi neye göre istiyor anlamıyorum. mt peformansı rezalet zaten.

Uyuz oluyorum rts takımıma yakıştırmıyorum.

Ya bence de gitmeli çünkü son 10 dk forma giyeceğine Nhaga giysin zaten.

Sadece 2 sene kontratı varken zor bence. Bu sene kalsa bile seneye yüzde yüz gider

Kaan çünkü otomatik olarak hem yedek stoperin hem yedek orta sahanın süresinden çalacak

Oovvv kafalar gitmiş

Pavlovic
Bergwall
Duran

Alsan elin ve her bölge rahatlıyor

+1 açılıyor üstüne al oraya da mate sarr veya thuram ya da curtis jhones

Sallai gitmesin diye lemina göndermek nedir vasat kafalar miyiz hala biz

Şu dediğim 3 oyuncu kalitesinde genç alabilirsen thuram ve leaoya zaten yer açılıyor

Sallai ve Saradan vazgeçilir

Singo her sezonu sakat geçirecek diye bisey mi var

Sallai gelmiş 29 yaşına premier ligden hala teklif aliyo

Sıkısirsan lemina bile sagbek oynuyo

Rizeden de tahayi al gec

Geri
Üst Alt