Para şikesi yapanlara para cezası vermek komik. Avrupadan men veya puan silme cezasi verebildiklerinde o yavşak agizlarindan dusurmedikleri fair playden soz edebiliriz.
bunlar avrupadan men alsalar mutlu olurlar tek kulvar olacak diye, transfer yasağı ve puan silme gibi yaptırımlar olmalı

uefa kriterleri ile tff harcama limitleri farklı sanırım, fakat tffnin harcama limiti belirlerken kriter detaylarını bilmiyoruz detay yok

İlla leaoya gerek yok

Langi 20 ye bitirin

Thuram (şu anki +4 yabancıdan biri olur)
Leao( Sallai gider)
Pavlovic (kurala uyuyo)
Duran (kurala uyuyo)
Can Uzun (yerli)
Bir de Acheampong tarzi stoper sagbek oynayan bir genci al (kurala uyuyo)

Ve sallaiyi dehleyip işi halletmiş oluruz.

6 transfer yeterli
Ben okeyim Thuram buradaki en zor iş bence Leao iknası kolay olur diye düşünüyorum ben para işi çözülür se

1782842257850.webp

Biz sane'yi ne yapacağız. Göndersen olmuyor kalsa olmuyor.
Göndermeyelim zaten takımda oyun içi zekası yüksek oyuncumuz az ciddili anlamda bir sara bir sane var Adamın harika derin pasları var ne yaptığını ne yapmak istediğini anlayabilen bir 10 numaramız olsa bambaşka birşeye dönüşür sane

Göndermeyelim zaten takımda oyun içi zekası yüksek oyuncumuz az ciddili anlamda bir sara bir sane var Adamın harika derin pasları var ne yaptığını ne yapmak istediğini anlayabilen bir 10 numaramız olsa bambaşka birşeye dönüşür sane
Adam papatya falı gibi yav hiç güven vermiyor. Keyfi isteyince maradona oluyor istemeyince top oynamıyor

Sangare izliyorum da aman aman tam bi overrated..

Dillendirmeyin sakın Nzonzi gibi kalırız..

Oraya her fırsatta gidilmesi ve bir şekilde desteğin devam edilmesi çok değerli. Erden Timur'un da orada olması ekstra güzel olmuş.

Geri
Üst Alt