Ne başkandan ne yönetimden memnun değilim

Abdullah kavukcu iyi bir tek.cunku yabanci oyuncular çok seviyor ilişkisi iyi adamın hepsiyle

Duranı da o yönetiyomus zaten hoca istediğinden

Doueu’yi uc kurus para icin kacirdik. Boey ve Marcao gibi tutan ornekler var. Ama ornekler genelde defans oyunculari icin. Orta saha ve forvet icin tercih pek etmiyoruz. Zaten hicbir kulup bu tip transferlerde yuksek yuzde ile basari yakalayamaz. Risk almamiz lazim.
Iyi ki kacirmisiz. Fildisi geride, mac bitmek uzere, iceri orta acmaya calismak yerine gitti topu geriye gonderdi ve hakem maci bitirdi.

O zaman yine bi dursun çıkıp çarçur etsin ve borçlar hala nal gibi dursun diye yani. Ben o hayalden vazgeçtim renkdaş artık

e borç olur renktaş çünkü sen sürekli hazır en pahalı oyuncular oynasın istiyorsun mesela

o arada yayın geliri bir oyuncu almıyor

ne olacaktı ki

U23 santrfor disinda U23 kanat ve U23 orta saha da isterim sahsen

Kanat icin Assane Diao inanilmaz olurdu mumkunati var mi acaba

göteborg nie öyle göt gibi kaldı yıllardır acep
Renklerinde hayır yok
IFKGoteborg.gif

O zaman yine bi dursun çıkıp çarçur etsin ve borçlar hala nal gibi dursun diye yani. Ben o hayalden vazgeçtim renkdaş artık
Florya'dan ön ödeme dışında para gelmedi yani çarçur da edilmedi. Ayrıca dünyada hiç bir kulübün yükümlülüğü kapanmadığı sürece 0 olamaz.

Jakobsun hücumu yok(!) ama sol ayağının disiyla önce atağı başlatan pas ve sonra bindirme ile güzel orta ama asistini yedi arkadaşı..

e borç olur renktaş çünkü sen sürekli hazır en pahalı oyuncular oynasın istiyorsun mesela

o arada yayın geliri bir oyuncu almıyor

ne olacaktı ki
Kombine, forma, sponsorluk gelirlerinde rekor üstüne rekor kırıyoruz. Gs milyonlarca taraftarı olan çok büyük kulüp bodo muamelesi yapmaya gerek yok

Hangi turk kulubu bir oyuncu isterse, atletico kapiyor lol

Evet atletico sanırım almak üzere greenwoodu

Geri
Üst Alt