Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.056
- 66.223
- 4.843
Sosyalist adam transfer istemezsınır arttı
o zaman vakit transfer vaktidir başlıyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sosyalist adam transfer istemezsınır arttı
o zaman vakit transfer vaktidir başlıyoruz
Seneye kalacağı meçhul adam gelecek işin karar alabileceğini zannediyor
Seneye kalacağı meçhul adam gelecek işin karar alabileceğini zannediyor
Her seye bir bahane bulmayalim rts. Baska topcu yokmu bu fiyatlara?bu bize gelmez lan. Ermeni herif
ya başka topçu vardır ama ermeni adam gelmez, gelse bile rahat bırakmazlar.Her seye bir bahane bulmayalim rts. Baska topcu yokmu bu fiyatlara?
Iste bulup getireceksin. Ama bizde hep bir bahane. Topcu gelmek istemiyor, takimi birakmiyor, kurala uymuyor bla blaya başka topçu vardır ama ermeni adam gelmez, gelse bile rahat bırakmazlar.
iş yapan yöneticilerden ziyade kendi reklamını yapanlar mevcut olduğu sürece de böyle olacakIste bulup getireceksin. Ama bizde hep bir bahane. Topcu gelmek istemiyor, takimi birakmiyor, kurala uymuyor bla bla
Abi yazlıkçılar diye bi dizi varXhaka Chelsea’de.
Demek bedava Greenwood için 50+5 milyon euro altına inmiyor Marsilya, Fb teklifi 30 milyon euro. Watkins'i de nasıl alıyorlar bilemiyorum. Bizim Camavinga haberleri falan gibi geliyor bunlar.Adamların güya limiti yok, vedata 15 verdiler. Şimdi greenwood ve watkins diyorlar.
Ben anlamıyorum bu işleri
Hiçbirini almıyorlarAdamların güya limiti yok, vedata 15 verdiler. Şimdi greenwood ve watkins diyorlar.
Ben anlamıyorum bu işleri