ifb muriq ile 22 yabancı topculu olmus

bu kural zırvası hep bizim aleyhimize diye anlatiliyo da bu lavuklar nasi temizleyecek bu kadar yabancıyı mevcut haliyle kalirsa kural
Şöyle bir saçmalık var transfer dönemlerinde yabancı sınırsız oluyor, her sene 17-18 oyuncu oynatıyorlar

12+4 olursa burada her gün hoca ve yönetim eleştirir dururum yine.Ne güzel salmistim bu işleri

Transferin son günlerinde ilk 2 sene Icardi sonrasındaki 2 sene Osimhen gibi 2 tane şans eseri adam bulmasaydık halimiz ne olurdu insan düşünmeden geçemiyor. 2 senedir Osimhen olmadığında anadolu takımlarına karşı bile üstünlük kuramıyoruz.

Ligin son maçlarında yorgunuz desek ilk devresindeki Alanya dep, Kocaeli dep, Samsun ve başka maçlarda da ezildik. Bu zihniyetle işimiz zor alışmış kudurmuştan beterdir yine fırsat düşsün şampiyon yapsın diye bekleyeceğiz.

O yüzden yangın yapmanın pek manası yok gibi geliyor yine bildiklerini okuyacaklar.

+4 oyuncu bekleyenler daha cok bekler. Yada nhaga gibi 3 kurban daha alinir okan beye

bu forza cimbom admini problemli mi

Turnuva performansi cogu zaman yanilticidir.. 30 yasindaki Davinsonu 30-40 milyona satmak hayal zaten oyle dunya yok.. Xhaka icin 30 diyorlardi 8 milyon sterlin cikti gercek teklif..
Davinson tavani cok yuksek bir stoper ama kafa dagittiginda cidden sacmaliyor 26 yasinda Tottenhamdan bize dusmesinin en buyuk sebebi de bu zaten..
Bence 20-25 gibi rakamlara birakilabilir.. Lemina bu sezon 4-5 maca stoper cikti hepsinde de hem Apodan hem Davinsondan iyi oynadi.. Leminayi sag stoperde kullanabiliriz orta saha kadar efor da sarfetmez sakatlik riski azalir..
Olasi bir satista hem sag hem sol stopere 1i u23 olmak kaydiyla takviye gerekir..Singodan falan stoper olmayacagini okan anlamistir diye umut ediyorum

Turnuva performansi cogu zaman yanilticidir.. 30 yasindaki Davinsonu 30-40 milyona satmak hayal zaten oyle dunya yok.. Xhaka icin 30 diyorlardi 8 milyon sterlin cikti gercek teklif..
Davinson tavani cok yuksek bir stoper ama kafa dagittiginda cidden sacmaliyor 26 yasinda Tottenhamdan bize dusmesinin en buyuk sebebi de bu zaten..
Bence 20-25 gibi rakamlara birakilabilir.. Lemina bu sezon 4-5 maca stoper cikti hepsinde de hem Apodan hem Davinsondan iyi oynadi.. Leminayi sag stoperde kullanabiliriz orta saha kadar efor da sarfetmez sakatlik riski azalir..
Olasi bir satista hem sag hem sol stopere 1i u23 olmak kaydiyla takviye gerekir..Singodan falan stoper olmayacagini okan anlamistir diye umut ediyorum
van dijk davinson tandemi

Geri
Üst Alt