Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.106
- 72.748
- 5.188
KISIK ATEŞ
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Berbat bi herif yav 4-5 Benfica maçında izlemişimdir hatta bu salağın burada ne işi var demiştim.Galatasaray ve Como, Franjo Ivanovic ile ilgileniyor. (Di Marzio)
Fiziksel olarak çok iyi ama kazma, icardinin tam zıttı. Barış ile beraber oynama ihtimali yok oyun zekasını çok düşürür. Bayık kanatlarla oynarsak Yunus sane gibi iş yapar o zaman forvetteGalatasaray ve Como, Franjo Ivanovic ile ilgileniyor. (Di Marzio)
+ lemina ve torreirada var. Yani 8+0ilk işleri icardi ile uzatmak olacağından bizim için 11+0
Bize gelmeyecek. (Duran nerde kaldi
+ lemina ve torreirada var. Yani 8+0
Bahane bulmak isteyene bahane cok. Dk bittikten sonra cl gruplarini görelim ona göre aksiyon alacaz da derlerTransfer işi çıktı diye bizim yönetim 12+4'e içten içe üzülüyordur. Ne güzel bahane bulmuşlardı pasifliklerine
Cok ucuz diye almayiz3 mülyon istiomus sn robert Yüksel president
Frankfurt sadece bu sene degil her sene yuksek fiyata satis yapiyor.Bi biz ogrenemedik bu isleriFrankfurt Brownu 55, Amendayi 20 ye, Kristinseni 6 milyona yolluyor. 80 milyon kasaya girmis olacak. Üstüne Theate ve Bahoya'yi satacaklarmis. Theate icin beklenti 15-20 arasiymis, Bahoya icin Tottenham'den 35-40 bekliyorlarmis. Yani adamlar baya gelir elde edecek ve Can Uzunu istedikleri fiyati vermezsek birakmazlar.
3 mülyon istiomus sn robert Yüksel president
Cok ucuz diye almayiz