2 Temmuz itibariyle:

Yapılan transfer sayısı: 0
Sabrımız: 0

Bence hem Singo hem Jakobs cok cok iyi bek oyunculari
Evet sakatlik sorunlari var ama sen de dakikalarini iyi yoneteceksin bu oyuncularin
Uc gunde bir 90 dakika oynatmayacaksin

Arkalarinda Eren, Kazimcan, Sallai, Ali Turap var. Bence Mithat da alinmali bu arada
1 tane ciddi eforlu maça bakıyor patlamaları

Bizim yönetim gibi beceriksizi yoktur heralde, gecen sezonun son macinda icardiye plaket verirdin adama samapiyonluk kutlamasinda bir veda düzenler gibi ugurlardin, haftalardir kaliyormu gidiyormu olmazdi. Icardinin su hali ile hala yönetimin gündeminde olmasi bile ne kadar vizyonsuz olduklarini gösteriyor.

şahane bir cocuk chelsea çok iyi cocuklar toplamış

Bence hem Singo hem Jakobs cok cok iyi bek oyunculari
Evet sakatlik sorunlari var ama sen de dakikalarini iyi yoneteceksin bu oyuncularin
Uc gunde bir 90 dakika oynatmayacaksin

Arkalarinda Eren, Kazimcan, Sallai, Ali Turap var. Bence Mithat da alinmali bu arada
çok yazdım Mithat, Aral ve Ali Habeşoğlu alınmalı.

Bizim yönetim gibi beceriksizi yoktur heralde, gecen sezonun son macinda icardiye plaket verirdin adama samapiyonluk kutlamasinda bir veda düzenler gibi ugurlardin, haftalardir kaliyormu gidiyormu olmazdi. Icardinin su hali ile hala yönetimin gündeminde olmasi bile ne kadar vizyonsuz olduklarini gösteriyor.
Geçen sene 3 ay Muslera kalıyorum der diye gözünün içine baktı vasıfsızlar. Şu kadar forma sattık(taraftar başarısı)
Şu kadar tribun geliri(taraftar başarısı) rams park oyuncuları büyülüyor(taraftar başarısı) eee siz ne yapıyorsunuz beyzadeler?

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Barış Alper Yılmaz için Napoli, Roma ve Nottingham Forest başta olmak üzere Premier Lig’den birçok kulüp devrede. (Tutto Mercato Web)

Galatasaray, Ajax, Porto, Brentford, Borussia Dortmund ve RB Leipzig; Dinamo Kiev’in 20 yaşındaki golcüsü Matviy Ponomarenko’yu istiyor. (@VoetbalPrimeur)

Ugurcan
Singo Sanchez Apo Jakobs
Torreira xx
Baris Sane Rashford
Osimhen

Iki transfer sadece ya.. stoper de alamazlar

Barış Alper Yılmaz için Napoli, Roma ve Nottingham Forest başta olmak üzere Premier Lig’den birçok kulüp devrede. (Tutto Mercato Web)
Hesap kitap yaparken boyle ihtimallerde var, birden yuksek teklif gelse (ki gelmeme ihtimali fazla ama baris belki ister gene) bambaska bambaska hesap kitap isi baslayacak

Yonetim yine gec kalacak hissim var.

Frankfurt, Can Uzun için 60 milyon euro istiyor. (Absolut Eintracht)

Pape Gueye, LaLiga'da 2025/26 sezonunun en iyi Afrikalı oyuncusu seçilmesinin ardından bu defa LaLiga'da en iyi MVP oyuncusu seçildi. [LaLiga.com]

bu adami alalim.

Geri
Üst Alt