Ciddi manada bir salaklık aldı başını gidiyor. Temmuz ayı girmiş hala yabancı kuralı deniyor vallahi komedi

Bizim transferler herhalde onumuzdeki sezon baslayacak.Planlama nasil yapiliyor anlamis degilim.İcardi madem gidecekti bu saate kadar niye beklediler tarih verirsin cevabini verir vermezse alternatiflere yonelirsin.Lemina bile daha belli degil bu isler can sikiyor.

Yav Kazımcan'ı vallahi severim ama eksiği yok demek biraz abartı oluyor beyler

Kazımcan veya Eren, Jakops'un yaptığı savunmayı ya-pa-maz.

Jakops sezonun son düzlüğüne girene kadar her büyük maça imzasını attı. Liverpool'den Fener maçına kadar, bir tane firesi yok adamın.

Sezonun sonunda artık son 4-5 maçta pili bitti işte, herkes gibi o da düştü.

Bana göre;

bizimkiler tek 1 transfer için uğraştı sezon sonu, geçen sene yaptıkları gibi yapmak istediler Bernardo'yu açıklama istekleri vardı ama Bernardo da çok yüksek maaş çekti işte iptal oldu.

Sonra da önlerine Brandt vs geldi ama dediler ki hem yabancı olayı belli değil, hem bence yazın daha iyisini de bulur getiririz. 30 yaşında oyuncuya 3 sene bağlı kalmayalım dediler.

1782979167013.webp

sabah sabah kahkaha attım

Haydi artık Temmuz geldi transferde gaza basalım

Papa Gueye karakter olarak da tam bize göre, başarısızlığa isyan eden biri

Hemen kulübümüze kazandırılmalı

Bana göre;

bizimkiler tek 1 transfer için uğraştı sezon sonu, geçen sene yaptıkları gibi yapmak istediler Bernardo'yu açıklama istekleri vardı ama Bernardo da çok yüksek maaş çekti işte iptal oldu.

Sonra da önlerine Brandt vs geldi ama dediler ki hem yabancı olayı belli değil, hem bence yazın daha iyisini de bulur getiririz. 30 yaşında oyuncuya 3 sene bağlı kalmayalım dediler.
Brandttan iyi kimseyi getiremez bu beceriksizler. Mertens 1 sezon oynayıp futbolu bırakacaktı, bunların is bilmezligi yüzünden 2 sene daha oynadı. Bir kulübün hiç mi uzun vadeli planları olmaz anlamıyorum

Dursun gaza bastı haberi geldiğine göre, X oyuncu Türkiye’ye gelmeye sıcak bakmıyor, Galatasaray kurmayları ikna için Milano’da haberleri düşmesi de yakındır

Geri
Üst Alt