Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.029
- 25.364
- 3.033
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dogrudur cengiz sun
Tolgahan diye yazılır Tier 1 diye okunur
Ben sanırım ama burada kolpacı diye paylaşmıştım. Yurtdışı basınında ciddiye aldıkları bir haberi vardı. Haluk’lar Burhanlar( ismi hatırlamıyorum, güvenilir isimler) Cuesta Rusya’ya gidecek derlerken bu şu an gittiği takımı yazmıştı. Güney Amerikalılarda bunu paylaşıp duruyordu, bizim basında Güney Amerikalıların haberi gibi girmeye başlayınca bu kolpacıdan çıkmış haber diye paylaşmıştım. Sonra haber doğru çıktı işte. Rakamları bile verdi. Ben inanmıyordum da forumda doğru söylediğini iddia edenler falan vardı işteBu tolgahan kimin keşfiydi
Kimse yok
Arkasına da türk santrafor alırsakDuran yedek forvet için aşırı iyi hamle. As forvet olarak gelmesini istemezdim ama zaten yedek olacağı için sıkıntı olmaz. Tek sıkıntı adamın mental ve disiplin sorunları var. Yani durduk yere kırmızı kartlık hareket yapabilir, oyundan çıktı diye hocaya yumruk atabilir, antrenmanlara gelmez, rakip oyuncularla taraftarla dalaşır falan aşırı sıkıntılı bir herif nasıl idare edeceğiz o tarafını ben çok merak ediyorum.
mawissa miMonaco'daki sol stoper içindir hem u23'e uyuyor. Singo'ya kardeş lazım.
Lamine Camarra'yasa hemen alsinlarbunlar harbi yine monacodan oyuncu peşine düştüler gibi