10 milyon çok para. Kutucu+ Eyüp+ Kazım(kiralık)+ 4 milyon +1 milyon şampiyonluk bonusu+ kardan %10 pay. Bize yedek yerli sağ bek lazım iyi olur.
Bence de cok ,benim menaner arkadaşımla bunun menajeri arkadaşmış, muhtemelen bir pazarlık dönecek
Ama hoca israrla ardayı istiyorsa sallaiyi satabilir gibi geliyor bana

Odegaard müthiş topcuydu ama artık ancak yener hoca ,fakultede öğrencilere kadavra olarak kullanabilir

Sıraçhan gitmiş üzdü.
1783075996572.webp

Bence de cok ,benim menaner arkadaşımla bunun menajeri arkadaşmış, muhtemelen bir pazarlık dönecek
Sallai ya da singo birinden çıkacaz zaten %90. 10 kişilik kontenjandan 2’sini sağbek bölgesine harcamanın pek bir mantığı yok.

Sallai'ye iyi teklif olursa 15+ satılmalı yaşından dolayı hatta Singo'ya iyi teklif varsa maaşından dolayı o da satılmalı. 10 yabancının ikisini sağ beke harcamak bence de mantıklı değil. Birini satıp Arda yada u23 bek almak daha iyi olur bence.

Odegaard çok beğendiğim bir oyuncu ama sakatlık mevzusu yüzünden istemem

van Dijk, ortasaha merkez, 10 numara, yedek forvet ve yedek kanat oyuncusu ihtiyaçlarımız

van dijk,odegaard maalesef taraftara hayal satılma dönemine girdik

Yabancı kuralı değişseydi Sanchez ve Apo’nun yanına Van Dijk gibi baba bir stoper daha gerekiyordu ama şimdi kontenjan durumuma göre imkansız

Bence tek koşulsuz yabancı kontenjanı 10 numara için kullanılmalı

Ama mevcut kuralda Lemina’yı bir stoper alternatifi olarak düşünüyoruz, Apo’nun arkasına mümkünse bir genç yerli sol stoper Ümit Akdağ, Yusuf Akçiçek veya Ahmetcan Kaplan olabilir

siz bilmezsiniz belki gençsiniz de jardel transferi dışında galatasaray taraftarının eziyet çekmediği hatta fener tarafından eziklenmediği transfer dönemi yoktur

40 küsur yaşındayım 35 seneyi aşkın futbol takip ediyorum

galatasarayın son 2-3 seneki kadar rahat transfer yaptığı dönem hatırlamıyorum
O ara yönetici Irfan Kurtoğlu sayesinde Illie ve Filipescu rahatça geldiler ama tabi yıldız seviyesinde değillerdi.

Bakın yıldız oyunculara gidiyoruz uğraştık alamadık diye imkansız oyunculara gidiyorlar sonra diyecekler ki yıldız oyuncuların peşinden koştuk diğer oyunculara süremiz yetmedi bahanesi. Her sene aynı şeyleri yapıyorlar bizi de salak sanıyorlar.
ASiri nankorce bi yorum olmus

ankete bak ya kapatın kulübü abi hiç gerek yok yani

Geri
Üst Alt