Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.679
- 90.272
- 5.003
30 milyon teklife satar mıydın?bazı kesimlerin göndermeye çalıştığı güzide topçumuz
Ekli dosyayı görüntüle 327480
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
30 milyon teklife satar mıydın?bazı kesimlerin göndermeye çalıştığı güzide topçumuz
VVD + bir tane daha stoper gelmeyecekse satmam30 milyon teklife satar mıydın?
Kim Min Jae çekeriz gibi duruyor.VVD + bir tane daha stoper gelmeyecekse satmam
tzon yine manyak topcular buluyo hiağna
sol bek manyak bi herifmis
argentina musabakasinda fevkalade islere giristi
Osi'ye yakın kontrat ister. Eğer gözü kararttılarsa sponsor falan girebilirler o işe. Hagi effect yapar yalnız. Osi'ye gol show yaptırırDuran ve Ugochukwu gelirse kesin 10 kontenjanına göre 10 numara alıcaz , kesin Bruno için şartları zorlayacağız keşke olsa bu iş
Keşke olsa ya Osi’den çok forma satar netOsi'ye yakın kontrat ister. Eğer gözü kararttılarsa sponsor falan girebilirler o işe. Hagi effect yapar yalnız. Osi'ye gol show yaptırır
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizim rakip fb değil artık Avrupa. Eğer bu tarz atılımlar yapmazsak aynı yerde dönüp dururuz. Şimdi maliyet vs diyenler olacaktır ama taraftar üzerine düşeni fazlasıyla yapıyor yönetim olarak onlarda yapmak zorundaKeşke olsa ya Osi’den çok forma satar net
Bence de %70-80 taraftar profilimiz zaten Avrupa ile kıyaslama yapıyor artık Fb ile değil, yine de tv gelirleri Avrupa ile denk seviyeye gelmeden işimiz kolay değil bu aradaBizim rakip fb değil artık Avrupa. Eğer bu tarz atılımlar yapmazsak aynı yerde dönüp dururuz. Şimdi maliyet vs diyenler olacaktır ama taraftar üzerine düşeni fazlasıyla yapıyor yönetim olarak onlarda yapmak zorunda
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
At sahibine göre kisner demek lazimDuran'ın tüm sene karakterine laf edip Fb'yi karıştırmasına kıs kıs güldük şimdi formamız altında izleyeceğiz. Bats'ın bile oluru vardı da bu yönden hiç içine sinmiyor insanın. Eksisiyle çok ağır basan bir transfer.
Tek taraflı fesih işi doğruysa risk alınabilir gibi üstat. Niye bu kadar hırs yaptı bizde oynamak için o da ilginç konuDuran'ın tüm sene karakterine laf edip Fb'yi karıştırmasına kıs kıs güldük şimdi formamız altında izleyeceğiz. Bats'ın bile oluru vardı da bu yönden hiç içine sinmiyor insanın. Eksisiyle çok ağır basan bir transfer.
Su an dkin en iyi stoperibazı kesimlerin göndermeye çalıştığı güzide topçumuz
Güzel analiz şuanki durumda talisca ve asensio ile çok önde bu konudadünya kupasından yola çıkarak söylüyorum,
önümüzdeki sene ligde her anadolu maçında rakibi 5-4-1 görücez. anadolu hocaları tüm afrika takımlarını, yeşilburun vs etüt etmeye başlamıştır. ve ben dünya kupasında İspanya dışında merkezden tiki taka ile bu kapanan takımları delebilen takım görmedim ki İspanya da berabere kalmıştı.
tüm maçı değiştiren şeyler duran toplar ve çizgiye inmeler oldu hep.
bu nedenle belki de playmaker bir 8 numara ve ceza sahası ve çevresinde net skor yapabilen tamamlayıcı bir 10 numara bizim için daha iyi bir senaryo olabilir.