31 yaşında bir daha satma ihtimalin olmayan adama totalde 50 60 milyon euro'ya yakın para bağlıyosun nerden baksan ahmakça

Ocak'ta da Singo'dan dolayı hocaya tepkili, seçim var para harcamak istemiyor haberleri vardı. Her transfer dönemi farklı nedenler ile para harcanmak istenmiyor haberlerini görmezsek olmaz.

Bjk iyi işler yapıyor trossard çok iyi transfer orta sahaya da Salihi alacaklarmış yarışta olurlar bu sezon

Bence de para sıkışıklığı varsa amatörlerde basket voleybol dahil maçlara alt yapıdan oyuncularla çıkalım. Tüm parayı tesislere harcayalım. Tesisler bittikten sonra buralara para harcanırdı
yani daha geçende beğendiğim yerli oyuncudur Şehmuz'u aldık basket takımına , yerli adam maaşı 1M Euro - pek alışılmış bir meblağ gibi gelmedi bana. demek sportifte ayak yorgan işlerinde branşa göre ekstra bütçelerde ayrılmış.

valla çok kafa patlamıyorum - o kadar umrumda da henüz değil bu transfer sezonu. Somut bir şey olunca ilgileniyorum desem yeridir.

şu an tek diyebileceğim "yeni yönetim" döneminde eski iletişimsizlik vs. devam ediyor.

Biz niye girmiyoruz bu ise? Bu adam fark yaratir. TR liginin icinden gecer muhtemelen.
tahminen çok uzun kontrat 4 yıl falan ve 7+ maaş bağlayacaklar 31 - 32 yaş aralığında olan adama.

futbolcu olarak iyi güzel de o maliyete fazla. Ayrıca BJK de attım kurtarıcı rolünü tek başına oynayamaz. çevresiyle çok direkt orantılı Trossard'ın katkısı bence. Milli takım vs Arsneal gibi baktığımda ilk aklıma gelen bu oluyor.

bruno'yu 20'ye vermezler + bizim kadromuz iyi zaten bunlarda tonla eksik var öyle trossard alınca otomatik şampiyon olmuyosun
Zaten hicbir zaman sampiyonlugun garantisi yok. Bu mucadele ve birlik olma isi. Ancak bu tip adamlar sana direk mac kazandirir. Vlahovic'i de alirlarsa bir kac takviye daha yapip sampiyonluk adayi olurlar. Ayrica bizim gibi CL yipranmasi yasamayacaklar.

Geri
Üst Alt