- 16 Haziran 2010
- 202.496
- 154.279
- 6.838
30 verip almamiz gereken oyuncu hem 2004 dogumlu.akşam yine şovunu yapar çok kral topçu yav çok beğendim top ayağına yapışıyor tam aradığımız adam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
30 verip almamiz gereken oyuncu hem 2004 dogumlu.akşam yine şovunu yapar çok kral topçu yav çok beğendim top ayağına yapışıyor tam aradığımız adam
avrupa ligi yıpranması yaşayacaklar bi farkı yok 3.olurlarsa şükretsinlerZaten hicbir zaman sampiyonlugun garantisi yok. Bu mucadele ve birlik olma isi. Ancak bu tip adamlar sana direk mac kazandirir. Vlahovic'i de alirlarsa bir kac takviye daha yapip sampiyonluk adayi olurlar. Ayrica bizim gibi CL yipranmasi yasamayacaklar.
Burnuma pis kokular geldiBizim almamiz gereken eleman Enciso.
Ne gibiBurnuma pis kokular geldi
Güzel 3. olurlar samsunu gecip--------------------Nübel------------------------
Murillo-----Agbadu------Emirhan------Outtara
----------------Lobotka------Salih--------------
Cerny---------------Orkun--------------Trossard
--------------------Vlahovic---------------------
Böyle bir şey kurmaya çalışıyolar stoperler hariç gayet sağlam kadro
Bu sessizlik hayra alamet degilNe gibi
Her sene şampiyon mu olmalıyız?başkan sanırım güç zehirlenmesine girdi, o rezidansı stadyumu falan bir tarafına geçirirler adamın şampiyonluk kaçarsa, herkes aklını başına almalı
Salih gitti ya, yoksa bu baska Salih mi?--------------------Nübel------------------------
Murillo-----Agbadu------Emirhan------Outtara
----------------Lobotka------Salih--------------
Cerny---------------Orkun--------------Trossard
--------------------Vlahovic---------------------
Böyle bir şey kurmaya çalışıyolar stoperler hariç gayet sağlam kadro
Ben bizde verecegi katkiyi dusunuyorum. Lig ve CL cok uzun maraton. Bruno olmuyorsa Trossard'i acikca isterdim. Hakan curugu bile bu paralari ve kontrati istiyordu zaten. Hakan gibi cok sakatlanma durumu da yok bildigim kadari ile.tahminen çok uzun kontrat 4 yıl falan ve 7+ maaş bağlayacaklar 31 - 32 yaş aralığında olan adama.
futbolcu olarak iyi güzel de o maliyete fazla. Ayrıca BJK de attım kurtarıcı rolünü tek başına oynayamaz. çevresiyle çok direkt orantılı Trossard'ın katkısı bence. Milli takım vs Arsneal gibi baktığımda ilk aklıma gelen bu oluyor.
başkan sanırım güç zehirlenmesine girdi, o rezidansı stadyumu falan bir tarafına geçirirler adamın şampiyonluk kaçarsa, herkes aklını başına almalı
Oraya gitmeleri garanti mi? Gecen sene bir halta gidemediler.avrupa ligi yıpranması yaşayacaklar bi farkı yok 3.olurlarsa şükretsinler
siz 4 sene zaman geçti diye bizim camiayı unuttunuz sanırımüzgünüm renktaş ama hiçbir şey olmaz
bu sene şamp olamadık diyelim dursun seneye de aynı şekil devam eder
Salih gitti ya, yoksa bu baska Salih mi?
Nankörluk yapmayınDursun projeleri bitirebilse amenna ama onları da bitiremiyor ki. Temel atıp birakan devletten farki yok.
#dursunistifa