yav işte florya mlorya bi para geldi onla geçen sene transfer yaptık

fenere falan göre CAMİA olarak aşırı çulsuzuz, uefa kupasını kazandıktan sonra bile jardel transferini Cem Uzan sayesinde yaptık

var mı bi tane galatasaray'lı iş adamı gelin size sponsor olayım al 30 milyon, benim reklamımı yapın şirketimin vs diyen

yok

fenerin falan camiasında beyni yıkanmış gibi asker gibi böyle para saçmak için hazırda bekleyen onlarca iş adamı var

üstüne bugün çarkları dursa devlet el atar, borçları 1500 takside böler, vergi affı çıkarır vs derken bi bakmışsın en kötü senesinde fener yine de bi 50-60 milyon harcamış bile
Yav osimheni kim aldı hala jardel falan diyonuz yok prekazi

Gezegenlerin bile fayda etmediği bir takim

Bakalım sonunda nasıl oluşacak kadrolar

Bizde hala sallai torreira kalacak gibi çünkü

Greenwood gelirse bu gerizekalılar "işte gerçek ırz düşmanı" falan diyebilir böyle aptallar çünkü

gol atarsa falan coşkun müziği bile çalabilirler yüzsüzler

Zorla fbyi şampiyon yapmak isteyen bir yönetime sahibiz

Yav osimheni kim aldı hala jardel falan diyonuz yok prekazi

Osimhen'i floryadan gelen parayla aldık da konu bu değil, ben zaten bizim yönetim transfer yapmıyor yangınında değilim. Benim derdim inatla sürekli yok fener ve bjk parasız transfer yapamaz diyenlere. En kötü zamanında iflas bayrağı çektiklerinde bile 50 milyon harcarlar.

Yeşiltahta yı alamazlarsa brahim zorlarlar o yüzden brahim in şov yapması lazım dk ya kendisi de çok iyi transfer olur

10 numaraya biz de kendisini yoklayabiliriz diye düşünüyorum

Baba bu işin sonu yok bırakalım bu 30 oyunculara 8 10 maaş işlerini bu sürdürülebilir değil

Oyuncu yetiştirin baba. Onu da yapamıyosanız en azından hamsilerin yaptığını yapın.
Hocamiz genc topculari baṣ agrisi olarak göruyor. Hoca degistireceksek dedigini yapalim. Degismeyecekse trossard gibi hazir topcular lazim bize

Oyun yok, bireysel topcularin becerileriyle ilerliyoruz

Hocamiz genc topculari baṣ agrisi olarak göruyor. Hoca degistireceksek dedigini yapalim. Degismeyecekse trossard gibi hazir topcular lazim bize

Oyun yok, bireysel topcularin becerileriyle ilerliyoruz
Yani demiyorum ki yaş ortalaması 21 olsun, ama şuan kadro müsait buna. Parayı basacaksan da 20 23 arasına bas al genç oyuncu en azından kar etmesende zarar etmezsin.

Osimhen'i floryadan gelen parayla aldık da konu bu değil, ben zaten bizim yönetim transfer yapmıyor yangınında değilim. Benim derdim inatla sürekli yok fener ve bjk parasız transfer yapamaz diyenlere. En kötü zamanında iflas bayrağı çektiklerinde bile 50 milyon harcarlar.
Valla harcayacaklar bizi de devirmeye çalışacaklar doğanın kanunu bu. Biz kendi işimize bakalım. En iyi kadro açık ara hala bizde.

Enciso
6 numara
Bir stoper
Bir de kanat

Başka birşey istemiyoruz
Ekstradan bir 8 alırsak çok güzel olur

Aziz akıllı adam.bir transferle tüm negatif havayı dağıttı ama.bizim başımızdaki bela da icraat 0 hala icardi peşinde kosmalar olmayacak isimlere saçma sapan teklifler mal3srf bu seneden bende umudumu kestim nedeni bu yönetimdir

Valla harcayacaklar bizi de devirmeye çalışacaklar doğanın kanunu bu. Biz kendi işimize bakalım. En iyi kadro açık ara hala bizde.

Enciso
6 numara
Bir stoper
Bir de kanat

Başka birşey istemiyoruz
Ekstradan bir 8 alırsak çok güzel olur

Aynen öyle. Ve açıkçası Greedwood'u gr istemem takımıma ama Trossard'ın gelme ihtimali varsa açıkçası net isterdim.

Geri
Üst Alt