bari para harcadığına değsin..
andrey santos (22)- Iroegbunam(23)
brahim diaz (27)​

lobotka ve trozard fevkalade postif is jk adina

vay be

Alinacak yerli oyuncu cok fazla yok Can Uzun u alamayiz Hakan Calhanogluna cikar bu isin sonu bunu yazin bir kenara.

Rakiplerin transfer gelişmeleri ve bizim hiç bir şey yapmamız can sıkmaya başladı. Yangın yaklaşıyor.

Hala Erden Timur vizyonunun ve iş bitiriciliğinin ekmeğini yiyorlar. Osimhen piyangosu hariç hiç bir başarılı hamleleri yok. Ne yönetim ne de hoca hiç güven vermiyor. Satılan hiç bir 11 oyuncunun yerini doldurabileceklerine inanmıyorum.
Gercekten Tarik. Takimin iskelete Erdeme borcluyuz ama bunu cog taraftar gormuyor.. bizim alacagmiz 2/3 class topcu.. eskiden topcular gelmek istemiyordu ama simdi durumlar degisti. Vizyon ister bazi isler ve bu yonden kisitliyoz.. Erden donse keske.

Kubiolonun satışı ne durumda

En son udinese ile anlaşamadı vs deniyordu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ali night gene en dar açıdan rakip övüp galatasaray gomuyor bir galatasaraylinin 10 mesajından 9'u rakip övme üzerine olur mu ya bu nasıl taraftarlık
Kardeşim ben her sene en iyi transferi biz yapalım diye yangın yapıyorum. Her mevkine en iyi biz olmalıyız. Yedek oyuncular da bizim daha iyi olmalı. Avrupada 3 sakatlık yaşayınca kadro kuramıyoruz 4 senedir görmüyor musunuz
Transfer dönemi böyle olmayan Galatasaraylıyım demesin 🤣

Hala Erden Timur vizyonunun ve iş bitiriciliğinin ekmeğini yiyorlar. Osimhen piyangosu hariç hiç bir başarılı hamleleri yok. Ne yönetim ne de hoca hiç güven vermiyor. Satılan hiç bir 11 oyuncunun yerini doldurabileceklerine inanmıyorum.
Davidsonu 10m, torreira 6m almamız çok büyük olaylardı

Can uzun dışında düşünülebilecek yerliler

çünkü daha önce kerem marcao zaniolo vb gibi oyuncuları 3 kuruşa verdik

adamlar yine şansını deniyor

yeryüzünde galatasaray kafar kendi oyuncusunu değersiz gören camia azdır
Marcaoyu 4 sene önce 13e verdik yav.
Aynı paraya p.l geçmişi olan, ş.liginde adından söz ettirmiş, dünya kupasındaki altın 11e girecek stopere hayal edilmesi bile absürd.

Can uzun dışında düşünülebilecek yerliler
Mertcan ve Zeki hamleleri nokta atışı olur.
Biri boşta diğerinin abisi de 5 senedir bizde bir bka yarasın zahmet olmazsa. 1,5 milyonu almasını biliyor .

Geri
Üst Alt