maalesef bu konuda hoca her türlü eleştiriyi hakediyor

yetiştirme filan da gerekmiyor aslında bu tarz adama güvenip vereceksin formayı
öyle zaten, yetiştirme zaten altyapıda 16-17 yaşına kadar oluyor ondan sonra, güvenip forma veriyorsun, 21 yaşındaki oyunculara ırkçılık yapar gibi genç diye aldırmamak gerçekten ihanet, Barış Alper gibi bir oyuncu şuan Keçiörengücünde olsa emin olun aldırmazdı istemezdi, burdaki önemli sıkıntılardan biri bu

geçen sezon nicelik olarak kadromuz yetersizdi yani aspirilla,lang,boey gibi isimler kalsa da 3. forvet,10 numara ve ön libero lazımdı,, bu 3 transferin üstüne ayrılanların yerlerine oyuncular alınmalı

Ligde 4 senenin en zayıf oyunu, rakiplerin puan kaybı ile alınan şampiyonluk olması ve kadroda herkesin gördüğü eksikler olmasına rağmen yönetim ve hoca inanılmaz rehavet içinde. Rakiplerin güçleniyor sen daha da yaşlanıyorsun. Yine ağustos gelecek adam kalmadı diyeceksiniz.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ağustos sonu gibi Oulai+Bagatov paketine 65 filan sıkarız.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayatımda sadece bir kereliğine temmuz 15 olduğunda, transferi bitirdik, eksiklerimizi kapattık, bundan sonra olur da büyük bir fırsat transferi karşımıza çıkarsa (kiralık osi gibi) ancak o zaman harekete geçeriz, dediğimizi görmek istiyorum.

Gidecekleri bekliyorlar kadro daha fazla daralsın diye

Brahim Diaz
Andrey Santos(Sara'yı satıp)

Duran ,Meite ya da İlenikhena'yı kiralayacaksın

Sara ve İcardi'den açılan kontenjana da 1 ön libero 1 de stoper alacaksın,
hatta buraya da kontenjana uygun 2 isim yazayım,

Baleba, Joel Ordonez

Ali Habeşoğlu
Emirhan Başyiğit
Emirhan İlkhan ya da Baran Ali Gezek
Başar Önal

böyle de bir yerli operasyon çekeceksin

Normalde bu yazıklarımdan muhtemelen 1 tane bile oyuncu almayız, bu şekilde liste yazma amacım şu, bizim pek çok oyuncuyu gönderip bu yaz revizyon yapmamız gereken bir dönem, bu dönem örneğin 150-200m civarı bonservis harcayacaksın, ama en az 2 transfer dönemi para harcamayacaksın ya da artık eldeki oyuncuyu iyi paraya satıp yerine daha uyguna oyuncu alacaksın, buna benzer bir yapılanmaya ihtiyaç olduğu aşikar,

Yiğit bin yaşar fırsat bir düşer demiş atalarımız. Üst üste 5.şampiyonluk gibi kırılması zor bir rekor fırsatı var. Bu, seneye de doğrudan Ş.Ligi demek. Bu yıl final Rams Parkta. Ne yapmaya çalışıyor bu yönetim. Ya da yapmamaya.

1783259538362.webp

Havanın erken karardığı soğuk bir aralık akşamı GS-Konyaspor maçı izlemeyi özledim yav!

Geri
Üst Alt