- 1 Ağustos 2014
- 63.809
- 74.996
- 4.338
Old but gold
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gündemde ise bile, can uzun pozisyonu olarak düşünülmüştür belki. ya da hocanın osi+duran/romulo gibi bir oyun şablonu olabilir. bilemeyiz.Ben de o yüzden büyük olasılık diye onu belirttim. Romulo'nun gündemde olduğunu pek sanmıyorum.
10 no istemiyormuş zaten okan hoca. Forveti çiftleyecek arada köprü olacak birini istiyormuşromulo isteğinin -varsa bile- osimhen ile bir ilgisi olacağını düşünmüyorum. can uzun kasa bir oyuncu. yardımcı forvet gibi. bunun için yoklamışızdır. fazlası yoktur.
Amma abarttın ha o dediklerini Real Madrid taraftarı bile demiyorlider stoperin yok
10 numaran yok
2 tane ust duzey orta sahan yok
kaleci yedigin yok
lider sol stoperin yok
yedek forvetin yok
benim ok olduğum bir denklem değil. fakat 4 sene üst üste şampiyon olmuş hoca ne diyorsa mecburen ok demeliyiz.10 no istemiyormuş zaten okan. Forveti çiftleyecek arada köprü olacak birini istiyormuş
2 haftaya kalmaz gorursun antuya mi donuyor cehenneme mi donuyor burasiİyice antuya çevirdiniz forumu yahu. GS hocasından bahsediyorsun. Ayıp denen de bir şey var.
Buna hiç uygun takım değiliz, torreiralı denklemde o ortasaha elek olurbenim ok olduğum bir denklem değil. fakat 4 sene üst üste şampiyon olmuş hoca ne diyorsa mecburen ok demeliyiz.
yok ama lazim?Amma abarttın ha o dediklerini Real Madrid taraftarı bile demiyor
Dursun başkan dünya kupasının bitmesini bekliyor. Fransa takımını izleyip oyuncu beğenecek.
Nereye dönüyor bilmem ama GS hocasına Fb ağzıyla bücür diye aşağılamanın nedeni olamaz hiç biri. İnsan biraz sınırını da bilmeli.2 haftaya kalmaz gorursun antuya mi donuyor cehenneme mi donuyor burasi